Nelu Tatu/ Vâlcelele: Am început împreună cu echipa Iliuță dezvoltarea localității. Continuăm împreună…VIDEO

3 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Nelu Tatu/ Vâlcelele: Am început împreună cu echipa Iliuță dezvoltarea localității. Continuăm împreună…VIDEO
Vîlcelele: Nelu Tatu & Vasile Iliuță continuă drumul pentru un trai mai bun în localitate. Curând va fi  finalizat și căminul cultural. Tatu și-a propus să realizeze un teren sintetic pentru sport și a realizat două. S-a finalizat Căminul pentru persoane vârstnice cu o capacitate de peste 50 de locuri unde sunt oferite 22 de locuri de muncă. S-au finalizat reparațiile celor două biserici, asfaltarea multor drumuri – activitate care va continua an de an cu sprijinul echipei Iliuță. Drumurile agricole pentru fermieri au fost asfaltate. Noroiul a rămas o amintire a celor vîrstnici, pentru că aici la Vîlcelele s-a asfaltat. Ambițiile lui Tatu sunt extinderea canalizării și a rețelei de apă. Proiectele primarului din Vîlcelele nu sunt vorbe, ci fapte.
Tatu le mulțumește fermierilor, întreprinzătorilor, colegilor din primărie, cetățenilor și nu în ultimul rând echipei Vasile Iliuță care i-au fost alături.

 VIDEO