Nelu Bașfalion nu se lasă. Sportivii antrenați de el vin acasă cu alte medalii și merg la un campionat național

10 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Nelu Bașfalion nu se lasă. Sportivii antrenați de el vin acasă cu alte medalii și merg la un campionat național

In perioada 27-28 septembrie 2019 a avut loc la Brasov campionatele nationale de seniori la culturism si fitness. Clubul sportiv Fortus Calarasi a fost prezent la acest eveniment cu urmatorii sportivi : Nicoleta Dumitru, Emil Radulescu si Lucian Nicolae. Sportivii Calaraseni au avut rezultate notabile avand in vedere numarul mare de paricipanti, peste 180 de sportivi. Clubul nostru s-a intors de la aceasta competitie cu un onorant loc II: vicecampion national si medalia de argint la categoria 171 cm culturism clasic cucerita de Emil Radulescu si un loc III: medalie de bronz la categoria muscular men’s physique. Presedintele clubului Fortus d-nul Nelu Basfalion a facut parte din echipa care s-a ocupat de organizarea si bunul mers al competitiei fiind arbitru de legatura.

La sfarsitul acestei saptamani, in perioda 4-6 octombrie clubul Fortus se va deplasa la Sibiu unde va participa la campionatele nationale de juniori si masters culturism si fitness. Lotul nostru va fi format din cinci sportivi si presedintele clubului. Obiectivul clubului la acest eveniment este cucerirea a cel putin doua medalii.

Presedintele clubului Fortus multumeste sportivilor pentru efortul deosebit si daruirea fata de acest sport foarte greu si le ureaza succes celor care vor concura la sfarsitul acestei saptamani.