Nelu Bașfalion nu se lasă…El ocupă locurile I, II și III la diferite categorii la campionatul național de culturism de la Ploiești

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Nelu Bașfalion nu se lasă…El ocupă locurile I, II și III la diferite categorii la campionatul național de culturism de la Ploiești

Presedintele Clubului Sportiv Fortus Calarasi ne aduce la cunostinta rezultatele obtinute de sportivii nostri la etapa de zona a campionatelor nationale de culturism desfasurata la Ploiesti, sambata 09.03. 2019.

La startul acestui eveniment au fost prezenti sportivi din partea de sud a tarii ( București si județele: Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea ) .

Clubul sportiv Fortus Calarasi a facut deplasarea la Ploiesti cu un numar de 7 sportivi si a obtinut urmatoarele rezultate :

– CIPRIAN-GEORGE SOLZARU loc I cat.  70 kg culturism seniori
 
– DAMIAN-GIGI FUSEA  loc I cat. 70 kg culturism juniori mici
 
– CATALIN-MARIAN IONITA  loc I cat. +70 kg culturism juniori mici
 
– GEORGIAN PETCU loc II cat. 70 kg culturism juniori mari
 
– STEFAN-ALEXANDRU NAN loc II cat. open  men physique juniori  16-19 ani
 
 – NICOLETA  DUMITRU loc III cat.  bikini fitness 179 cm senioare
 
– PARASHIV LAURENTIU loc IV cat. 70 kg culturism seniori 
 
 
In urma rezultatului foarte bun obtinut,  sportivul  nostru  CIPRIAN-GEORGE SOLZARU    a fost selectionat in lotul ce va reprezenta Romania la Balcaniada din acest an ce se va desfasura in perioada 17-19 mai insula Corfu- Grecia.
Sportivul Ciprian-George Solzaru a revenit in activitatea sportiva dupa o pauza de 2 ani timp in care s-a casatorit, fiind taticul unui  baietel de 2 ani care spera sa ii calce pe urme.

Le multumesc sportivilor pentru munca depusa, seriozitatea, abnegatia in pregatire si le doresc succes la toate competitiile la care vor concura in anul 2019.

De asemeni doresc sa multumesc tuturor celor ce ma ajuta in sprijinirea si mediatizarea acestui sport.