Nelu Bașfalion: La Călărași s-a desfasurat cursul de instructor de fitness si personal trainer

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Nelu Bașfalion: La Călărași s-a desfasurat cursul de instructor de fitness si personal trainer

La CALARASI s-a desfasurat cursul de instructor de fitness si personal trainer. Este pentru prima data cand se desfasoara astfel de cursuri in orasul nostru. Aceste cursuri sau desfasurat la complexul sportiv ,,CORYGYM,, din strada Rahova nr.113 care s-a acreditat ptr. efectuarea acestor cursuri.

Federatia Romana de Culturism si Fitness este institutia cu cea mai veche traditie în organizarea “Cursului Instructor de Fitness”, la noi in tara. De-a lungul anilor sute de tineri si nu numai, au urmat cursurile organizate de FRCF, facand astfel primul pas catre o ocupatie noua, cu un potential deosebit. Multi dintre acestia se bucura din plin de avantajele absolvirii “Cursului Instructor de Fitness si personal trainer” organizat de Federatia Romana de Culturism si Fitness, acesta asigurand acreditare internationala din partea Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, fiind recunoscut oriunde în tarile membre UE. Diplome obtinute : Diploma de Instructor Fitness este eliberata de Ministerul Muncii, cu valabilitate in toate statele member UE, Diploma de Personal Trainer este eliberata de Federatia Internationala de Culturism si Fitness, cu valabilitate world wide (in orice stat).

Primul modul a fost susținut de Daniel Oprea. Daniel Oprea, fost campion naţional şi balcanic, şef al comisiei juridice de disciplină şi relaţia cu ANAD, antrenor de fitness, predă noțiunile privitoare la anatomia şi fiziologia umană, conceperea antrenamentelor de fitness individualizate, comunicarea cu practicantul, în vederea motivării şi responsabilizarii acestuia.
A doua parte a cursului ” Instructor Fitness si personal trainer ” – modulul practic – a fost susţinut de Monica Mureşan, campioană mondială absolută, multiplă campioană europeană, balcanică şi naţională, antrenor de fitness, vicepreşedintele Federaţiei Române de Culturis şi Fitness.

Cursul a fost absolvit cu succes de toti participantii.

Urmatoarele cursuri se vor desfasura la Calarasi in luna Iunie 2020.