Natalia, numele curajului în politică vine la Călărași. O așteaptă 500 femei. Se face curat în centrul civic.

6 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Natalia, numele curajului în politică vine la Călărași. O așteaptă 500 femei. Se face curat în centrul civic.
Natalia este așteptată la orele 15.30 la sala Barbu Știrbei
O zi așa de importantă când 500 femei sunt aduse din toate colțurile județului la Călărași este greu de găsit în istorie. Natalia Pațurcă a mai reușit să adune atâtea doamne la un loc cândva când s-a ales o conducere politică a Org. Femei curajoase din PNL. După debarcarea doamnei Voivozeanu a venit acum rândul altei doamne să fie aleasă triumfal. Face parte din organizația de femei PSD și are o activitate glorioasă în prezent și viitor. Se ocupă de educația tinerilor la Biblioteca Județeană și are cu ce se mândri. În primul rând este echipa din care face parte, echipa Iliuță. Lângă ea sunt stâlpii PSD Bogdan Mihai, Georgiana Teodorescu, Daniela Mihai – oameni cu care vom auzi cu siguranță la alegerile ce vor urma.

Luptătoarea pentru drepturile femeii, egale cu ale bărbatului nu vine la Călărași degeaba. Vor fi declarații despre lupta împotriva bolilor, pentru o viață mai bună,  bunăstare și emancipare. Nu cunoaștem contracandidații lui Ionela Ichim, femeia luptătoare de la Călărași dar îi cunoaștem echipa. Vom afla de obiectivul comun, acela de a câștiga alegerile. Toate alegerile. Este un lucru cam greu când sondajele indică și pe alți câștigători. Știm că femeile vor învinge pentru că lângă ele sunt bărbați puternici. Dacă lângă Natalia Pațurcă se află Theodor Aniel Nedelcu Pațurcă, lângă Ichim Ionela se află Vasile Iliuță. El este bine mersi chiar dacă contracandidații îl visează la pușcărie. Le transmite acestora să se obișnuiască cu visele dar să se apuce de lucruri serioase când fac politică.

Altfel spus, pregătirile pentru primirea luptătoarei de la București au început de ieri. S-au ridicat gardurile din Centrul Civic, s-a măturat sau adunat zăpada după caz și s-au ridicat mormanele de deșeuri/ ambalaje ce zăceau acolo. Primirea doamnei va fi triumfală. Se vor înmâna flori, se vor face poze. Se va acorda emblema și decorația județului și alte semne de aleasă prețuire pentru un oaspete așa de drag lângă care PSD vrea să câștige alte alegeri. În continuare…