Moș Crăciun aduce la PSD Călărași un an mai bun. Iulian Iacomi îi unește în jurul său pe social democrați. VIDEO

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Moș Crăciun aduce la PSD Călărași un an mai bun. Iulian Iacomi îi unește în jurul său pe social democrați. VIDEO

Astăzi 21 decembrie, la sediul PSD Călărași, social democrații și-au respectat tradiția, și au primit toate grupurile de colindători care i-au vizitat. Primul grup a fost acela al pensioarilor din PSD, care l-au înconjurat pe Iulian Iacomi. L-au descris ca pe un om bun, comunicativ și asociabil, un om care știe să-i respecte.

Conducerea PSD Călărași a mulțumit tuturor colindătorilor, în buna tradiție românească: președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, alături de președintele executiv, senator Roxana Pațurcă, vicepreședinții: deputatul Sorinel Vrăjitoru, consilieri județeni consilierul județean Samoilă Ion, consilierul local Dulce Marius, președintele organizației județene  de tineret Sbârcea Marius, a organizației de tineret municipale Rudolf Manea, directori de la deconcentrate și de mulți alți membri ai conducerii filialei județene Călărași, au împărțit din darurile lui Moș Crăciun pensionarilor, copiilor sau corurilor care au oferit astăzi un adevărat spectacol de colinde de Crăciun, cântece tradiționale și populare românești, muzică folk și dansuri specifice sărbătorilor de iarnă.

Pentru câteva ore sediul filialei județene a PSD,  a răsunat de glasul tinerilor care au adus din nou bucuria și voia bună astăzi și care i-au făcut pe social democrații uniți în jurul lui Iulian Iacomi și parlamentarilor să își amnitească, melancolic,  de tinerețe și propria copilărie. VIDEO

 

După amiaza a oferit surprize social democraților călărășeni care au fost vizitați de ansambluri de copii de la școlile din județ, printre care și tineri din loc. Pietroiu și Borcea. Mult mai numeroși decât în alți ani, copiii și tinerii, îmbrăcați în costume populare românești, au bucurat pe cei prezenți cu cântecele și dansurile lor tradiționale și i-au făcut să simtă cu adevărat bucuria apropierii Crăciunului.VIDEO.

Senatorul Roxana Pațurcă a mulțumit tinerilor și cadrelor didactice pentru prestația oferită, care se înscrie în efortul păstrării tradițiilor românești, an de an existând preocupare pentru conservarea valorilor culturale tradiționale românești în instituțiile de învățământ călărășene.