Modelu. Bătăile continuă. Polițiștii saltă doi tineri, unul de 21 și altul de 27 ani…

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Modelu. Bătăile continuă. Polițiștii saltă doi tineri, unul de 21 și altul de 27 ani…
REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE
La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 20:17, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Modelu au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un tânăr, de 21 de ani, cu privire la faptul că a fost agresat de două persoane.
 
În urma primelor cercetări, a reieșit faptul că în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Coslogeni, județul Călărași, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele în zona capului, de către doi tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani.
Persoana vătămată nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 
La data de 7 noiembrie a.c., față de cei doi tineri s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.