Mix Music nu mai face aranjamente (decorațiuni) la Călărași. De Sărbătorile de iarnă

5 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Mix Music nu mai face aranjamente (decorațiuni) la Călărași. De Sărbătorile de iarnă

Mix Music, o firmă celebră în organizarea și realizarea de evenimente, pare a își înceta în acest an activitatea de amenajare cu ornamente luminoase la Călărași cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Călărășenii își amintesc de Orășelul lui Moș Crăciun și ornamentele luminoase cu care aceștia decorau an de an Piața Prefecturii, locație invadată de călărășeni. Era un mod de a trăi, de a ne distrage atenția de la monotonia orașului – spun tinerii, amintind de insatisfacția găsirii unui loc de muncă, ori de viața lipsită de bucurii, de distracţii din Călărași.
Oamenilor le-a plăcut ce a realizat Mix Music la Călărași, chiar dacă gura lumii bârfește de nereguli exploatate din plin de politicieni, și care acum ar face obiectul unor cercetări ale DNA. Nici oamenii politici nu au stat degeaba, opoziția respectiv liderii PSD au arătat mereu că există aranjamente nelegale între PNL și această societate. S-a discutat despre sume mari de bani  şi de spectacole date de Mix Music numai prin localităţi unde primarii erau de la PNL. Vocea răposatului președinte al PSD Călărași, Dan Eugen Cristodor se pare că a deschis calea unor anchete care se desfășoară în prezent.
Nici consilierii locali din Călărași nu s-au lăsat mai prejos. Prin vocea lui Nicu Dragu de la PDS ori Ariciu Dumitru de la PSD, s-a cerut și s-a votat ca spectacolele să nu se mai desfășoare în fața Prefecturii pe platoul/ în piața acesteia ci pe locaţia din parc Dumbrava… Consilierii au arătat disconfortul ce se produce, fumul, mizeria rezultată din urma comerțului dar mai ales zgomotul pe care locatarii de la blocurile din Centru trebuie să le suporte. S-a arătat și că blocarea străzii Sloboziei prin restricții de circulație creează și aceasta un disconfort călărășenilor.
Consilierul Buzea a cerut în scris primarului să justifice detaliat sumele de bani folosite de Primăria Călărași pentru plata serviciilor Mix Music. A indicat în special focurile de artificii, din expunerea publică a acestuia rezultând suspiciunea cheltuirii unor sume foarte mari nejustificat. Şi primarul și-a propus să mute spectacolele în parc Dumbrava de prin 2013 (min 04.30 pe http://calarasi1.ro/pregatiri-pentru-zilele-municiupiului/ ), dar a revenit asupra acestei discuţii. Nici presa/ o parte a ei nu a lăsat în pace pe Mix Music http://www.argumentpress.ro/filipescu-ia-l-acasa-pe-marius-gavrila/
Și ce este cu asta? spun călărășenii. Avem dreptul la distracție, la organizarea unor spectacole de calitate de Crăciun și Revelion spun mulți, amintind de satisfacțiile pe care Mix Music le-au adus în Călărași, dar şi de tradiţiile locale comparate cu cele din alte oraşe.
Mulți vor ca în acest an spectacolele să continue, chiar dacă unii consilieri nu vor acea locație din fața Prefecturii. Oamenii au arătat către scena amenajată cu cca 7 miliarde de lei din Parcul Dumbrava. De ce s-a investit în această locație dacă nu este folosită? spun ei. Ne deranjează răspunsul dat de primar, că în zonă nu sunt șosele și parcări. Trebuia să prevadă aceste utilități nu să justifice lipsa lor – spun oamenii, toți amintind de anii trecuți când Mix Music le-a oferit satisfacții.

mix-music-evo-2013
Până ca Mix Music să ne prezinte punctul oficial de vedere al acestora, la Conferința de presă de marți 13 decembrie ora 13, iată că municipalitatea@Consiliul judeţean se grăbesc să organizeze alte aranjamente în Piața Prefecturii.
Astfel s-a instalat un brad cam uscat și nişte lumini printr-o firmă, alta decât Mix Music. După aprecierea trecătorilor este o panaramă de aranjament luminos, becurile întinse între brad şi stâlpii electrici, ceva care nu se poate compara nici pe departe cu cele realizate de Mix Music. Lucrătorii indică că este vorba de o altă firmă decât la cea la care aceştia lucrează, pentru a induce în eroare. Pentru asta ei îmbracă şi veste reflectorizante marcate cu RENERGY, crezând că duc de nas presa. Toate conduc către  chestii@alte socoteli cu o firmă de prin Ciocănești de care Consiliul Județean nu poate fi străin. Mulţi spun că firele duc la Niko Construct, o firmă abonată la banii publici…

img_20161208_091210

Așa stând lucrurile, pe furiș, oamenii cu glugi în cap și fesuri trase pe ochi, ascunzându-se de a fi fotografiați, de la  firma al cărui nume trebuie să rămână secret își continuă activitatea. Fără dubii se vrea a se oferi călărășenilor un spectacol cu aranjamente de neuitat. Pentru că totul este bazat în minunatul nostru municipiu pe spectacol și aranjamente… Și Mix Music merge înainte, dar nesigur, pentru că se spune de un Contract pentru doar 6 ani, adică numai până prin 2017. Mai multe detalii, marți 13 decembrie.
img_20161208_092342