Mircea Rednic: AFC Dunărea Călărași are perspective. Sper să se salveze… VIDEO

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Mircea Rednic: AFC Dunărea Călărași are perspective. Sper să se salveze… VIDEO

Dunărea Călăraşi şi Dinamo Bucureşti au terminat la egalitate, 0-0, duminică, într-un meci disputat pe Stadionul ”Ion Comşa”, în etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.

 

Dunarea Calarasi si Dinamo s-au întâlnit astăzi 24 februarie în penultima etapa a sezonului regulat. Dunărea Călărași se situa pe loc de baraj, la 6 puncte in spatele lui Dinamo. Dinamo București era pe locul 11 in clasament si si-au vazut spulberat visul de Play Off dupa ce fost învinși de echipa din Botoșani condusă de Ciobotariu. O singură victorie au reuşit ilfovenii în precedentele 16 jocuri din Liga 1 Betano, 2-1 cu Concordia (10 februarie 2019), în rest au șapte remize şi opt înfrângeri. Două succese au izbutit bucureştenii pe teren advers în ediţia curentă, 1-0 la Voluntari şi 1-0 la Sf. Gheorghe. Dunărea este echipa cu cele mai puţine goluri marcate, doar 16. De partea cealaltă, Dinamo a încheiat runda a 24-a cu a treiaa cea mai slabă apărare din campionat, 36 de goluri încasate.

Ocaziile pentru Dunărea Călărași au fost multiple, aceasta conducând jocul. 13:54 Ndiaye Mediop (AFC Dunarea 2005 Calarasi) șutează pe poartă, dar ratează.15:57 Daniel Benzar (AFC Dunarea 2005 Calarasi) șutează, dar ratează ținta.22:43 Lovitură liberă în jumătatea adversă pentru AFC Dunarea 2005 Calarasi. 38:55 AFC Dunarea 2005 Calarasi în atac, Ndiaye Mediop trage, dar scorul rămâne același. 44:16 Abdelmadjid Ammari (AFC Dunarea 2005 Calarasi) prinde un șut, dar ratează ținta. 89:49 Ndiaye Mediop trage pe poartă dar nu reușește să înscrie pentru AFC Dunarea 2005 Calarasi.
Și echipa Dinamo București a avut câteva okazii, astfel: 23:39 Reda Jaadi (FC Dinamo Bucuresti 1948) șutează, dar nu, nu e gol. 35:09 Șutează Dan Nistor, dar nu nimerește poarta. 53:51 FC Dinamo Bucuresti 1948 avansează prin Reda Jaadi, care își încearcă șutul. Mingea prinde cadrul porții, dar tabela ramâne neschimbată. 54:30 FC Dinamo Bucuresti 1948 atacă și Thanasis Papazoglou lovește mingea cu capul. AFC Dunarea 2005 Calarasi se apără atent și respinge. 72:00 FC Dinamo Bucuresti 1948 atacă prin Naser Aliji. Totuși, finalizarea acestuia nu schimbă tabela. 78:51 Linas Klimavicius (FC Dinamo Bucuresti 1948) trimite pe lângă poartă. 83:52 FC Dinamo Bucuresti 1948 atacă periculos și Reda Jaadi șutează pe poartă, dar scorul rămâne același.

Mircea RednicDunărea Călărași are perspective. Am văzut că și-a adus jucători de calitate. Noi suntem în aceeași situație. Au nevoie de timp. Moralul lor este ok, plus condițiile care le au la Călărași. Nu a fost ușor nici astăzi pentru ei…Terenul arăta bine deși era ușor înghețat, dar arăta bine și se putea juca fotbal. Este o echipă care ar putea crea probleme altora. Sper să se salveze…VIDEO

 

Dan Alexa a fost astăzi bucuros că nu a pierdut, deși Dunărea Călărași a avut ocazii de a înscrie. Dan Alexa: Dinamo este o echipă cu jucători peste nivelul play out-ului…Pentru noi a fost important să nu pierdem jocul ăsta. Era important să câștigăm pentru că ne-am fi apropiat de ei și Hermanstadt. Ce pot să spun…Echipa Dinamo este peste nivelul nostru de retrogradare. Dunărea a avut meciuri importante cu Dinamo, Steaua, CFR. Lumea a venit la stadion. A fost important și greu pentru noi ca 3 echipe să se ată pe un loc în clasament, noi, Voluntari și Chiajna. Era important și oblogatoriu să ne apropriem de Hermanstadt…Din păcate nu am reușit să câștigăm. La fel de adevărat este că astăzi am întâlnit o echipă Dinamo care în anumite momente ale jocului și-a arătat superioritatea.