Mircea Diaconu are o revelație…el descoperă Statul Paralel OCULT…

10 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Mircea Diaconu are o revelație…el descoperă Statul Paralel OCULT…

După ce Mircea Diaconu și-a depus candidatura la Biroul Electoral Central a întrebat pe ziariștii de la Mediafax: “Cine se  opune acestui stat paralel ocult” care functioneaza perfect: “Domnul Iohannis? Care este a treia replică de Băsescu“, a concluzionat el, descriind cine a condus până acum minunata noastră țară.

Diaconu: “Am asistat la multiple modificări de alegeri. Aproape că e inutil să mai votăm, câtă vreme au învățat perfect să modifice rezultatul alegerilor, ori direct, ori prin penibilele trasesime la care asistăm și astăzi. Fac alte majorități. Am tot vorbit despre acest stat subteran, ocult, acest stat există și în ziua de azi și funcționează perfect cu protocoalele, cu abuzurile incredibile funcționează. Cine să se opună acestui stat paralel ocult? Doamna Dăncilă, care a fost plecată nouă ani de zile și nu știe, nu l-a văzut? Nu știe că există. Domnul Iohannis? Care este a treia replică de Băsescu, adică două mandate Băsescu și încă una ca înlocuitor, ca să nu zic nechezol”, a declarat, sâmbătă, Mircea Diaconu, după ce și-a depus candidatura pentru prezidențiale la Biroul Electoral Central.

Actorul Mircea Diaconu le-a povestit la ziariști din filmul… «Poveste fără sfârșit», descriind ceva similar, care s-a petrecut și la noi în 15 ani cu doi președinți. Am fost cuceriți de nimic, nimicul ca forță…a spus Diaconu. El și-a expus viziunea despre furturile din România…În țara noastră se fură tot, capace de canal, ouă, flotă, păduri ba chiar unul a pus mâna pe un hectar din Marea Neagră și l-a vândut cuiva. N-aș fi crezut niciodată că apare campionul, adică domnul Băsescu, care nu a furat un mandat de președinte, a furat două. Dorința mea, apelul meu este să încercăm pe cât posibil să terminăm cu acest nimic, să refacem speranța, să refacem încrederea în noi și în viitorul nostru. Cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla ei pe lume, din fericire avem o șansă, cred că e o șansă, ultima. Depinde de câți vom fi. Dacă vom fi destui, jur că vom reuși“, a spus Diaconu ziariștilor.