Miodrag Belodedici este invitat special la competiția Călărași CUP în perioada 26, 27 și 28 aprilie…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Miodrag Belodedici este invitat special la competiția Călărași CUP în perioada 26, 27 și 28 aprilie…

Miodrag Belodedici este invitatul nostru special la competiția dedicată fotbalului juvenil de la Călărași în perioada 26, 27 și 28 aprilie.

ℹ Începând cu ediția din acest an, turneul desfășurat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași și Ecoaqua Călărași devine unul internațional prin participarea echipelor din Bulgaria: FC Dobrich și PFK Ludogoreț.

Călărași Cup este o competiție de juniori. Singurul turneu internațional de copii și juniori de la Călărași.

⚽ Călărași Cup, powered by Ecoaqua, se va desfășura în incinta stadionului municipal la toate cele trei grupe participante: 2012, 2014 și 2016.

Partenerii turneului: Federația Română de Fotbal, Consiliul Judetean Calarasi
AFC Dunărea Călărași, Asociația Județeană de Fotbal, Călărași.

#CalarasiCup #Ecoaqua
Turneul Campionilor de mâine!

Belodedici – scurt istoric

Miodrag Belodedici a debutat în echipa națională în 1984, de-a lungul carierei sale adunând 53 de selecții. A jucat pentru naționala României la Campionatul Mondial din 1994, precum și la Campionatul European din 1996. În 2009, cu ocazia Centenarului Federației Române de Fotbal, a primit distincția „Diamant” pentru întreaga sa activitate alături de alți importanți fotbaliști români. Belo a făcut parte din echipa care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, Steaua București, dupa finala de la
Sevilla decisă la penalty-uri. Un alt trofeu european câștigat de Belodedici cu Steaua este Supercupa Europei, în 1987, după un meci cu Dinamo Kiev. În 1991 a câștigat din nou Cupa Campionilor Europeni alături de Steaua Roșie Belgrad, după o finală cu Olympique de Marseille.