Ministrul de finanțe dorește programul naţional „Cumpără româneşte”…Un îndemn către suferință?

10 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Ministrul de finanțe dorește programul naţional „Cumpără româneşte”…Un îndemn către suferință?

 

 Se analizează creșterea venitului bugetar bazat pe combaterea evaziunii fiscale…

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu,ne anunță un așa zis un buget echilibrat şi responsabil pentru a stimula economia şi a împărţi mai corect banii ţării pentru binele tuturor românilor, a declarat Adrian Câciu.

Adrian Câciu:  Colegii de cabinet ştiu că uşa biroului meu este oricând deschisă. Discutăm despre necesarul de finanţare pentru proiectele şi politicile fiecărui minister, despre priorităţile din programul de guvernare. Avem ambiţia să chibzuim cât mai bine banii publici! Este nevoie de mai mare responsabilitate în alocarea bugetară, astfel încât să asigurăm pentru tot parcursul anului viitor banii pentru plata pensiilor, salariilor, drepturilor sociale, precum şi pentru finanţarea proiectelor de investiţii aşteptate de români, susţinerea serviciilor publice, îndeosebi pentru măsurile de combatere a pandemiei. Rectificarea bugetară trebuie să fie o excepţie şi nu soluţie pentru stingerea unor crize… a spus Adrian Câciu.

Guvernul Policolor  dorește o mai bună conformare la plată a obligaţiilor fiscale…

Adrian Câciu:  Aşa cum am subliniat şi la preluarea mandatului, nu vom creşte şi nu vom introduce noi taxe pentru a aduce bani la buget. Sunt adeptul responsabilităţii fiscal-bugetare – vom ţine sub control deficitul bugetar”, precizează Adrian Câciu. Acesta a adăugat că va continua politica fiscală de stimulare a economiei, de încurajare a investiţiilor, pentru creşterea productivităţii şi pe susţinerea unui program naţional  Cumpără româneşte…