Mihăiță Beștea a distribuit 150 pachete de alimente persoanelor nevoiașe din Oltenița

o săptămână ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Mihăiță Beștea a distribuit 150 pachete de alimente persoanelor nevoiașe din Oltenița

Campaniile lui Mihăiță Beștea, președintele interimar al PSD Oltenița sunt binecunoscute unor cetățeni. Dacă săptămâna trecută a coordonat acțiuni de ecologizare a terenurilor și de ridicare a gunoaielor aruncate pe la marginea localităților cu ocazia Zilei Pământului… Beștea nu s-a oprit aici. În această săptămână el s-a orientat pentru a răspunde cerințelor de partid și de a fi alături de oamenii săraci, nevoiași, amărâți din mun. Oltenița. El a distribuit în Colegiul 4 Oltenița peste 150 de pachete cu mâncare nevoiașilor identificați de partid, pentru a le face viața mai bună și a le aduce un zâmbet la masa de Paște. 

Beștea a descris că organizația municipală din Oltenița este a treia forță politică din județ, deși aceasta urma să se desființeze recent după plecarea lui petre Țone – urmare a pierderii alegerilor locale. Trebuie remarcată implicarea lui Beștea pentru acțiunea de ajutorare a celor nevoiași și în acest an. Un alt merit al lui Beștea este acela de a se aloca o sumă importantă din cei 6% de la Consiliul Județean pentru dezvoltarea localității – pe care Beștea nu o vede politic, el neputând a confunda administrația și lucrurile bune pe care le face ca om pentru oameni, cu componenta politică.

Beștea Mihăiță: De la preluarea funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean Călărași am declarat că voi face tot ce ține de mine ca Oltenița să arate așa cum merită un municipiu.
Anul acesta bugetul județului nu este unul generos, și cu toate acestea am reușit ca suma pe care am creionat-o pentru oltenițeni să rămână întreagă.
Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Călărași și tuturor colegilor din județ care au înțeles că Oltenița trebuie să intre într-un proces necesar și urgent de dezvoltare.

El a transmis prin intermediul nostru oltenițenilor un Paște Fericit și tot binele din lume…