Marius Dulce/ PSD Călărași: B-dul Titulescu nu a fost modernizat conform proiectului prezentat de Drăgulin consilierilor.

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Marius Dulce/ PSD Călărași: B-dul Titulescu nu a fost modernizat conform proiectului prezentat de Drăgulin consilierilor.

În urmă cu vreo 2 ani primarul Drăgulin avea graba de a executa lucrări de excavare a betoanelor de pe bulevardul Nicolae Titulescu, în numele modernizării acestuia și a unei amenajări peisagistice. Consilierii PSD au luat foc când au auzit că lucrarea costa undeva la vreo 90 miliarde lei vechi, bani pe care Primăria nu-i avea. Marius Dulce a arătat atunci că, grupul de consilieri PSD nu se opune dezvoltării municipiului ci cheltuirii unor sume nejustificat de mari, risipei banului public. Dulce a arătat atunci că suma de 80 – 90 miliarde lei putea fi folosită pentru a se asfalta tot cartierul Mircea Vodă și nu doar o stradă de 840 metri liniari. Proiectul prezentat consilierilor l-am prezentat și pe LINK Nimic nu arată ca în proiect. Poate doar suma de bani…

În replică primarul a venit cu planșe și a prezentat la retroproiector consilierilor un film despre cum ar arăta bulevardul modernizat. În luna februarie, atunci când proiectul ar fi trebuit să fie finalizat conform autorizației de construire afișate de executant, Dulce a avut o altă interpelare. El a arătat că proiectul prezentat nu s-a finalizat în termen și că lucrările nu corespund cu proiectul.

El a descris faptul că apa nu are scurgere și a prezentat acele ieșiri de la fiecare colț efectuate cu borduri care expune la accidente conducătorii auto și diminuează spațiile de parcare. Nu este vorba de crearea de spații de parcare suplimentare. Este o vrăjeală a primarului Drăgulin spun și locatarii de la blocuri care arată cum au dispărut multe locuri de parcare de la intersecția str Aleea Centrală și Aleea Grădiniței sau 5 Călărași de la intersecție cu așa zisul bulevard.

Marius Dulce a condamnat recent faptul că banii publici s-au risipit degeaba. În subteran trebuiau introduse rețeaua de cabluri subterane. Această lucrare nu s-a efectuat pentru că executantul a uitat să realizeze canalizația subterană. Cablurile de la rețelele aeriene de telefonie fixă, Internet sunt aruncate peste trotuare spânzurate de pomii din curtea Liceului Agricol. Nimic nu este ca în proiect a spus Marius Dulce, criticând aspru neterminarea la timp a lucrărilor ce blochează intersecția din fața Școlii nr 5 a bulevardului Republicii cu b-dul Titulescu. 

Cetîțenii plătesc taxe și impozite pentru a li se asigura servicii de transport civilizate, în condițiile în care majoritatea străzilor sunt excavate iar lucrările abandonate. Nici una nu s-a finalizat la timp. Cei care suferă din cauza neimplicării administrației Drăgulin suntem noi, călărășenii. Este inadmisibil să ocolim tot orașul pentru a ajunge în zona 10 Nivele sau Orizont.

Cetățenii suferă și din cauza neintervenției la timp a autospecialelor de Ambulanță, Poliție sau ISU, și acestea fiind nevoite să ocolească, pierzând mult timp pentru a interveni eficient. Nu am văzut nici o implicare a primarului Drăgulin, a echipei sale. Tot orașul este blocat de lucrări neterminate iar alte șantiere se deschid fără a se termina lucrările în curs. Nu se mai poate…a precizat liderul PSD mun. Călărași Marius Dulce.