Liderul PSD mun. Călărași, Marius Dulce alături de oameni

3 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Liderul PSD mun. Călărași, Marius Dulce alături de oameni

Astăzi, liderul organizației PSD mun. Călărași, ing. Marius Dulce a fost aproape de bătrânii de la Căminul Antim Ivireanul din Călărași. Împreună cu alți social democrați, au dat cadouri în alimente bătrânilor de aici. Nu numai prezența lui Marius Dulce a descrețit frunțile oamenilor, ci mai ales felul lui de a vorbi politicos, apropiat oamenilor – au impresionat. Liderul social democrat nu este un om bogat, ci este angajat la un ONG. Cu banii din salariul său, împreună cu ceilalți câțiva colegi s-au gândit la cei în vârstă, așa cum o face în fiecare an, de Crăciun sau de Paște.
Respectul pentru cei în vârstă, este echivalent cu respectul în general a spus Marius Dulce. De aceea, o comunitate care nu-şi mai respectă bătrânii se află în mare pericol. În ultimii 10 ani, s-a format o prăpastie între tineri şi bătrâni. Este similară celei văzute prin satele călărășene în campania electorală și putem adăuga prăpastia dintre oraş şi sat, dintre cei bogaţi şi cei săraci, dintre cei care au plecat din ţară şi cei care au rămas acasă. Pierdem lucrul cel mai important: solidaritatea dintre generaţii.


Cea mai importantă formă a solidarităţii noastre, a celor din acest partid este solidaritatea dintre generaţii. Dacă vrem ca România să aibă un viitor, atunci noi, social democrații trebuie să reconstruim, mai întâi, încrederea dintre tineri şi bătrâni. Asta încercăm să facem an de an, cu orice ocazie. Este parte din programul  nostru de guvernare, din ceeea ce ne-am propus ca oameni politici – spune Marius Dulce. Sunt multe probleme grele pe care PSD le-a preluat…Tinerii îşi găsesc cu greu un loc de muncă. Le este şi mai greu să-şi cumpere o casă. Vârstnicii, vizitați astăzi, ştiu foarte bine prin ce dificultăţi trec tinerii. Nici tinereţea lor n-a fost, de fapt, uşoară, au avut de suferit după războaie, secetă, calamități… Marius Dulce a arătat că vârstnicii nu mai sunt respectaţi, ei nu pot avea parte de o bătrâneţe activă, aşa cum are orice bătrân din ţările europene. A vorbit mult cu colegii săi despre faptul că mulți bătrâni n-au bani nici să-şi cumpere medicamente. Aceasta este realitatea împotriva căreia trebuie să luptăm din toate puterile – a spus Marius Dulce.


Ne gândim măcar de sărbători să putem fi utili, să aducem zâmbetul oamenilor, pe care societatea îi uită – spune Marius Dulce. PSD are multe proiecte față de oamenii acestei țări. Nu am putut trece niciodată nepăsător pe lângă suferința oamenilor, am căutat soluții pentru problemele lor, am vorbit cu aceștia și am căutat ca prin munca mea să le fiu de folos. Nu vreau ca să dezamăgesc vreodată pe oameni, și eu am părinți, familie, și mă gândesc mereu foarte serios la viitorul lor, ca și la cel al românilor, dealtfel. Marius Dulce a transmis bătrânilor întâlniți astăzi multă sănătate și toate bunele intenții ale PSD pentru un viitor mai bun, pentru o viață demnă. Vom fi alături mereu de cei în vârstă, le datorăm mult – a precizat și consilierul local PSD Chiriță Alexandru, un om preocupat continuu de comunitate de binele acesteia.

După plecarea social democraților bătrânii au apreciat vizita lor și bunul simț de care aceștia au dat dovadă mereu, spunând că în astfel de oameni au încredere arătând expres către cei care nu au interese electorale și le dau cadouri fără condiții, și după alegeri.