VIDEO. Marian Dinulescu și C.J. sprijină Primăria mun. Călărași pentru investițiile în sport

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Marian Dinulescu și C.J. sprijină Primăria mun. Călărași pentru investițiile în sport

La ședința Consiliului Județean de astăzi 12 decembrie, pe ordinea de zi a apărut suplimentar, propunerea vicepreședintelui Marian Dinulescu, de preluare a unor terenuri și clădiri de la Stadionul Județean Călărași, unde trebuiesc realizate investiții pentru a susține performanța sportivă a echipei de fotbal locale. Dinulescu a arătat că Daniel Drăgulin are deja un proiect de realizare a unui bazin didactic de înot prin CNI și că nu i se mai poate aproba un altul, dar că C.J. are alte oportunități de accesare a fondurilor. El a cerut consilierilor să sprijine promovarea sportivă a echipei de fotbal, arătând că se dorește a se construi un hotel, reabilita terenurile existente, efectua amenajări cum ar fi vestiare, săli de dușuri, etc.. Consilierii PSD au susținut ideea liberalului Dinulescu și au propus să se analizeze și posibilitatea realizării unor parcări auto, de asfaltare a celor existente – preocupări care există deja pe masa primarului Drăgulin.

Marian Dinulescu a cerut ca să fie sprijinită Primăria mun. Călărași în dezvoltarea județului și promovarea sportului, care a adus renume în țară și peste hotare pentru Călărași, iar consilierii au votat această propunere, urmare și a intervențiilor consilierilor Chiriță George, Samoilă Ion și Sbârcea Marian de la PSD. Trebuie menționat pe de altă parte, și faptul că Primăria mun. Călărași are în derulare mai multe proiecte adresate sportului călărășean dar și educației fizice în Instituțiile de învățământ din municipiu. De amintit cele 5 săli de sport pe care Primăria vrea să le realizeze, despre care vă vom informa oportun cu stadiul acestora.