Marian Dinulescu: să mai dăm un miliard de lei la echipa de fotbal. Unii liberali cer alocarea de bani și pentru CSM. VIDEO

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Marian Dinulescu: să mai dăm un miliard de lei la echipa de fotbal. Unii liberali cer alocarea de bani și pentru CSM. VIDEO

La Ședința de Consiliu județean de ieri 31. 0ct. 2017 președintele de ședință Marian Dinulescu, a cerut alocarea unei sume de 1 miliard de lei la echipa de fotbal. Nu a motivat aceasta, fapt ce a stârnit orecum nemulțumirea unor colegi consilieri ai acestuia din PNL. Aceștia nu au fost de acord cu amendamentul introdus de Marian Dinulescu și nu l-au votat. Marian Dinulescu nu a reușit să împiedice ca unul dintre liberalii marcanți să ia cuvântul, dorind ca acesta să intervină asupra subiectului în discuție la sfârșitul ședinței…la rubrica diverse.

 

Consilierul a insistat și arătat că suma a fost acordată altfel decât s-a stabilit la începutul lunii, când chiar ei au propus alocarea a 400.000 lei pentru Clubul Sportiv Municipal Călărași. S-a arătat nemulțumit că această solicitare nu a fost pusă pe ordinea de zi. Consilierul s-a arătat surprins de faptul că pentru fotbal se acordă bani dar pentru performanțele europene și internaționale ale sportivilor boxeri, canotori, lupte greco-romane ori alte sporturi practicate la CSM cu succes…nici măcar nu se pun în discuție aceste  alocări de sume. Liberalul Emil Mușat, secretar al Consiliului Județean a fost receptiv la intervenția colegului său de partid și a promis că va pune pe Ordinea de zi viitoare și acest subiect.
La Ședința de Consiliu a lipsit președintele Vasile Iliuță, care a fost plecat în delegație la Ministerul Transporturilor pentru obținerea de fonduri necesare reparațiilor infrastructurii din județ. Menționăm că Iliuță a promis echidistanță în susținerea financiară a tuturor activităților sportive, dar mai ales premierea sportivilor și antrenorilor în funcție de performanță.