Marea Asfaltare sau…Marea peticire continuă…Află cum

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Marea Asfaltare sau…Marea peticire continuă…Află cum

Cel mai revoluționar proiect, de la Revoluție încoace gândit de aleși pentru a fi realeși s-a numit MAREA ASFALTARE. În numele acesteia, băltoacele din cartierul 5 Călărași au fost acoperite cu asfalt. Ni s-a oferit un scuar minunat și apă plată care curge la robinet mai ieftin ca aia din supermarket (am citat un primar contemporan celebru). Anul acesta Marea Asfaltare continuă de fapt cu peticirea străzilor principale. Au finalizat strada București, spun executanții din Serviciul de pavaje și multe spații verzi din subordinea Primăriei.

Acuma suntem nefericiți – spune șeful unicei echipe de lucru din minunatul nostru municipiu. Azi am acționat pentru a se împiedica o explozie, spune acesta arătând că au tăiat o țeavă de gaze lăsatp de Distrigaz mai înaltă decât șoseaua, putând produce accidente pe bdul Republicii. Am acționat eficient și am tăiat țeava, am decalotat (șoseaua) și acuma o să turnăm și niște asfalt pe lăngă țeavă. Draqul a pomenit pe mijlocul bulevardului Republicii țeavă de gaze/ foto…Poate că vom afla de rostul amplasamentului după vreo explozie…

Mai avem de acționat în fața unei case unde proprietara ne-a zis că se strânge apa mereu, vom face așa fel încât să se scurgă în dreptul altei case. Un muncitor din echipă aflând că sunt de la Atitudinea din Călărași și-a adus aminte că și pe strada lui anume Mihai Viteazul în minunatul cartier Mircea Vodă sunt gropi peste tot, lăsate așa după ce au terminat așa zisa reabilitare a rețelei de apă. Apa ne intră în curți – zice muncitorul. Ăia de la Urban nu intră cu mașinile pe stradă că le este frică să nu se scufunde cu tot cu mașini. De aia trebuie să ducem gunoiul la intersecții. De ce trebuie noi lucrătorii de la Primărie să reparăm după ce lasă alții în urmă stricat, gropi și străzi distruse spun colegii lui adunați în jur?

O întrebare bună domnule primar… Anume dacă vor ajunge banii opriți garanție de lucrări de la cei care au distrus străzile…Vor ajunge banii ăștia pentru reparații în vara anului ăsta? Sau urmează a fi efectuate tot pe banii noștri, pentru prosperitatea firmelor aduse de Hidroconstrucția&Ecoaqua din toată țara?