Marea Asfaltare continuă cu …demolarea

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Marea Asfaltare continuă cu …demolarea

Lansată anul trecut cu surle și trâmbițe, Marea Asfaltare ca fiind unul dintre obiectivele principale ale administrației publice locale, aceasta continuă pe așa zisa stradă Variantă Nord. Trecătorii sunt nevoiți să își rupă din nou picioarele prin gropi iar autoturismele să se autodistrugă pe strada pentru care au plătit bani frumoși sub formă de taxe/impozite și în acest an dar și sub formă de accize pt reparații drumuri.
După ce în urmă cu câțiva ani a fost turnat beton de vreo 40 cm grosime,firmele  îl excavează…pentru a turna alt beton. De necrezut. Totul a cuprins haosul, iar Poliția locală nu are curajul de a îndruma circulația din intersecția str. Dobrogei cu str. Variantă Nord.

Locatarii din zonă sunt cei mai afectați. Aceștia arată că le-au crescut copiii de când se efectuează lucrări pe strada asta, astfel încât atunci când au început lucrările aveau 5 ani, iar acum aceștia s-au însurat/măritat…după caz. Praful este adus zilnic în case de autocamioane și picamerele cu care se sparge strada iar… Transportul morților la groapă este plin de peripeții, spune un conducător auto de pe o mașină mortuară. Nu știi pe care parte a străzii să circuli din cauza gropilor, spun șoferii revoltați de plictiseala cu care se efectuează aceste lucrări…care nu se mai termină.

Pe bună dreptate…mulți se întreabă…Cât va mai dura reabilitarea asta stradală?