Mare parte din clădirea Bancpost Călărași a fost cumpărată. Iată ce va funcționa acolo…

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Mare parte din clădirea Bancpost Călărași a fost cumpărată. Iată ce va funcționa acolo…

Pe surse…Celebrul comerciant de metale prețioase cunoscut de prin vremea lui Ceaușescu drept Matei Sile va da curând în folosință un nou magazin Profi în locația fostei bănci Bancpost din Călărași. Matei este unul dintre proprietarii a foarte multe spații comerciale din zona Big, spații pe care le-a închiriat. Extinderea activităților sale în clădirea fostei bănci din Călărași nu pare a fi întâmplătoare, clădirea avînd locuri de parcare și oarecare vad comercial. Cumpărată printr-un credit la CEC, o mare parte a clădirii de 858 metri patrați se afla in zona median centrala a orasului Calarasi intr-o zona preponderent rezidentiala. Situat pe Prelungirea Bucuresti, spatiul se invecineaza cu Piata Orizont, Cinema Orizont si Bazar Orizont. Imobilul are acces la transport in comun și a fost scos la vânzare pe olx cu suma de 500 000 euro.


Spatiul comercial/birouri este compus din subsol, parter si etaj partial cu o suprafata totala de 858 de metri patrati. Imobilul nu era inchiriat iar cladirea a fost construita in 1994. Proprietatea este conectata la toate utilitatile, apa curenta, electricitate, canalizare, iar incalzirea se realizeaza prin 2 centrale termice pe gaz.Caracteristici finisaje: pardoseli gresie, parchet din lemn; tamplaria la interior este din lemn; tamplaria de la exterior este facuta din PVC cu geamuri din termopan; spatiul este partitionat ca sucursala de banca si birouri.