Marcel Nuțu/ Ecoaqua Călărași are niște proiecte pentru echitate vizavi de tarifare…Dispar pierderile din rețea?

o săptămână ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Marcel Nuțu/ Ecoaqua Călărași are niște proiecte pentru echitate vizavi de tarifare…Dispar pierderile din rețea?

Prezent la Conferința de presă organizată la sediul PSD cu activul important al organizației, Marcel Nuțu nu a plictisit audiența cu soluțiile salvatoare ce vor urma pentru plata corectă a prețului la apă și canalizare în minunatul oraș Călărași. Directorul tehnic al Ecoaqua are de fapt 2 soluții pentru ca cetățenii să nu mai plătească diferențiat pierderile de apă din subsolul aceluiași bloc. Situația este tristă privind pierderile de apă din municipiu, a arătat Marcel Nuțu, un om educat, și de prea mult bun simț. Acesta a rostit adevărul de mai multe ori invitat în ședințele de consiliu județean sau ca fost consilier. Recent a arătat cum în cartierul Măgureni sunt pierderi colosale, doar un sfert din apa consumată fiind facturată. Nuțu mai are pe cap și problema puțurilor de apă forate la mare adâncime în zona fostului Siderca, pentru cp viceprimarul Dragu vrea să le pună în funcțiune și să realizeze o rezervă de apă a orașului atunci când poluarea Dunării, radioactivitatea ori cianurile ar putea amenința rețeaua actuală de alimentare cu apă a orașului.

 VIDEO de acum 3 ani cu intervențiile lui Marcel Nuțu…

Expunerea unor soluții tehnice va avea loc împreună cu primarul municipiului Marius Dulce după Paște. Dulce  a mai arătat că deja s-au mai făcut unele încercări experimentale, dar nereușite privind montarea apometrelor la intrarea unor blocuri. Ocazia informărilor ce urmează de la Ecoaqua și Primărie va fi importantă pentru Călărași, tot mai mulți călărășeni dorind a cunoaște și cine este noul director al Ecoaqua, care l-a înlocuit pe celebrul Cezar Neagu.

 

Discursul lui Marcel Nuțu a venit cu un salut din partea colectivului de la Ecoaqua, cu dorința ca noi să avem un an bun, cu sănătate și belșug. Nu a fost un discurs de Crăciun ci unul marcat de informarea domnului director că Ecoaqua vrea să aibe un serviciu prompt, eficient, apropiat de cetățean – așa cum și partidul din care face parte vrea să demonstreze în continuare. Nimeni nu știe la ce se referă SF-ul DE 265 mil euro despre care a vorbit, arătând că va dezvolta atât de mult comunitatea spre ridicarea nivelului de trai al cetățenilor.