Marcel Ciolacu/ PSD: Florine…deja ai scufundat barca!

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Marcel Ciolacu/ PSD: Florine…deja ai scufundat barca!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a arătat sâmbătă pe Facebook, că premierul demis,  a dat ultimul  spectacol al delirului politic pe care l-a comparat cu starea jalnică suportată de români înainte de Revoluția din 1989. El a adus aminte de cei 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială și l-a criticat pe Cîțu pentru că românii au parte de ”frig, foamete, sărăcie”. Mai mult, Ciolacu a indicat o cifră uluitoare. 120.000 români au fost aruncați în deprivare materială severă în numai un an…

Intervenția lui Marcel Ciolacu nu este singura de acest fel ci parte din interpelări zilnice adresate prim-ninistrului demis. Liderul social-democraților i-a transmis acestuia că ar trebui să ”stea cu privirea în pământ de rușine” și n-ar trebui ”să se mai laude”:

Marcel Ciolacu: ”Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!
Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic!
Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că “românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică ”
🚨Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani!
Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie!
👉🏻Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială!
👉🏻Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!
În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda!
DEJA AI SCUFUNDAT BARCA!
🆘Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară!
Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!”, a fost mesajul transmis de Marcel Ciolacu, sâmbătă, pe Facebook.