Manea Vasile asigură că Piața Mare nu va fi închisă. Iată însă ce spune Ordonanța militară nr. 2

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Manea Vasile asigură că Piața Mare nu va fi închisă. Iată însă ce spune Ordonanța militară nr. 2

Astăzi 22 martie 2020 orele 10, mai mulți comercianți care vindeau produsele agroalimentare în Hala Centrală au întrebat pe directorul Manea Vasile dacă Piața Mare sau ce a mai rămas din ea în urma demolării va mai funcționa în Hala Centrală. Manea i-a asigurat pe comercianți că piața nu se va închide. El a insistat să nu fie filmat.

La cererea comercianților public  ce spune Ordonanța militară nr. 2…

Art. 2. –

(1) Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care-și desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a serviciilor de curățătorie.
(2) Prin centru comercial se înțelege „structura de vânzare cu suprafața medie sau mare în care se desfășoară activități de comercializare cu amănuntul de produse, servicii de piaţă şi de alimentaţie publică, ce utilizează o infrastructură comună şi utilităţi adecvate, astfel cum este reglementat în anexa la Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului, republicată, cu modificările și completările ulterioare.
(3) Măsura se aplică începând cu data de 22 martie 2020, ora 22.00, ora României.