Mânăstirea. Drumuri și Poduri & echipa Vasile Iliuță reabilitează DJ 404…VIDEO

2 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Mânăstirea. Drumuri și Poduri & echipa Vasile Iliuță reabilitează DJ 404…VIDEO

Iancu Marian Mugurel: Când depui suflet în ceea ce îți propui, și când ai o echipă care să fie alături de tine…cu siguranță vei reuși!

Lucrurile bune merg înainte în com. Mânăstirea, chiar dacă primarului Iancu Mugurel nu i s-au aprobat deocamdată finanțarea pentru asfaltarea localităților – conform proiectului depus la Ministerul Dezvoltării.

 VIDEO

În ciuda acestora colaborarea cu Consiliul Județean Călărași, cu echipa Vasile Iliuță este foarte eficientă aici la UAT Mânăstirea. În prezent se reabilitează DJ 404. Com. Dorobanțu. Noul drum realizat prin proiectul Consiliului Județean Călărași are o lungime de peste 2,4 km și face legătura între DJ 403 și DJ303. Traficul nu va restricționat, circulația se va desfășura în condiții de lucru. Lucrarea este binevenită pentru comunitatea noastră venind în special în sprijinul fermierilor dar și ca o variantă ocolitoare pentru traficul auto aglomerat de pe DN31. Va fi un drum care va deservi utilajelor agricole un drum destinat cu precădere fermierilor din zonă, o accesibilitate mult dorită de către cetățenii din nordul localității Mânăstirea…a spus primarul Iancu Marian Mugurel.

 VIDEO

Încep lucrările la Căminul Cultural. În acest an locuitorii din Mânăstirea vor fi branșați la canalizare…

Un alt proiect de suflet pentru primarul Iancu va rămâne Căminul Cultural din Mânăstirea. Chiar dacă s-au refăcut de 2 ori documentațiile datorită creșterilor de prețuri ale materialelor de construcții din 2016 încoace, primarul este optimist…Astfel licitația s-a terminat și urmează să dăm ordinul pentru începerea lucrărilor. Un alt proiect pentru care se observă un progres remarcabil al lucrărilor de la o lună la alta este cel de realizare a lucrărilor de canalizare. Ne aflăm într-un stadiu destul de avansat. Probabil că la sfărșitul lunii octombrie proiectul se va încheia. Atunci vom îndeplini una din dorințele cetățenilor, de a-i branșa la reșeaua de canalizare ( deocamdată doar 20% din locuințe sunt racordate).

 VIDEO

Avem depuse proiecte pentru asfaltarea tuturor străzilor. Așteptăm finanțare de la guvernul liberal…

Proiectul de reabilitare al bisericii din Mânăstirea continuă. Au fost anumite probleme cu constructorul, care s-au remediat. În perioada imediat următoare lucrările vor reîncepe. Și această lucrare este în grafic și nu sunt probleme privind execuția ori calitatea lucrărilor. Pentru proiectele prin PNDL nu mă supără că s-a suspendat creditarea proiectelor …pentru că mie nu mi s-a aprobat nici unul…Nu știu dacă a fost voba de vreo răzbunare politică, dar la Mânăstirea nu s-a aprobat nici un proiect prin PNDL 2. Avem proiecte depuse pentru asfaltarea tuturor străzilor din localitate. Așteptăm sursele de finanțare…a declarat pentru Atitudinea din Călărași, primarul Iancu Marian Mugurel.