Maimuța furată de la Zoo a fost găsită. A fost săltat și hoțul…

4 săptămâni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Maimuța furată de la Zoo a fost găsită. A fost săltat și hoțul…

IDENTIFICAT ȘI REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU FURT CALIFICAT

 

 

La data de 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că a fost sustras un animal din Grădina Zoologică Călărași.

 

Din verificările efectuate de polițiști s-a constatat faptul că persoane necunoscute, prin tăierea lacătului cu care era asigurată boxa animalelor, ar fi pătruns în interior și ar fi sustras o maimuță, specia Lemur.

 

Cercetările desfășurate cu operativitate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecătoria Călărași, au condus la identificarea persoanei în cauză, respectiv un tânăr, de 18 ani, din municipiul Călărași.

 

De asemenea, în urma căutărilor efectuate în zona unde locuiește persoana în cauză, maimuța a fost găsită într-o clădire abandonată, fiind legată de picioare.

 

Față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

foto: britannica.com