M. Voivozeanu a anunțat manifestările cultural-artistice ale lunii decembrie…

8 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru M. Voivozeanu a anunțat manifestările cultural-artistice ale lunii decembrie…

Purtătorul de cuvânt al C.J. a anunțat principalele manifestări cultural artistice ale lunii decembrie organizate de C.J., C.J.C.C., Palatul Copiilor și Primăria Călărași. Asftel, pe data de 6 decembrie de Sf. Nicolae,  de la  ora 11 în foaierul CJCC un număr de 55 de copii nevoiași din jud. Călărași vor veni alături de noi, îi vom îmbrăca și într-un cadru festiv vom sărbători această zi. După ce vor primi cadourile din partea funcționarilor publici, din partea executivului CJ, și din partea subordonatelor, dar și a consilierilor județeni, copii vor fi invitați la un film 3D. Va fi o surpriză pentru ei nemaitrăind într-o sală de cinema.

Pe data de 17 decembrie până pe 31 decembrie se va deschide Târgul de Crăciun. Încercăm să organizăm un altfel de târg pe platoul din fața CJ. În parteneriat cu primăria municipiului, încercăm să bucurăm atât micuții, cât și toți cei care simțim emoție în momentul în care vin sărbătorile de iarnă. La ora 18 vom avea deschiderea oficială acestui târg.

Manifestarea va fi continuată pe 18 decembrie la Sala „Barbu Știrbei” cu un spectacol artistic – Colinde de Crăciun, susținut de Palatul Copiilor din Călărași.
Apoi, pe 20 decembrie încercăm o premieră, și anume ignatul. Tradițiile de Crăciun le aducem în fața copiilor care probabil nu au văzut așa ceva. Muzeul Dunării de Jos se ocupă de aceste tradiții de Crăciun pe platoul din fața CJ. După 20 decembrie până la finalul anului, în Parcul Central vom avea amenajat de iarnă foișorul, unde copiii din municipiu și din județ pot merge să facă fotografii cu Moș Crăciun.

Pe 22 decembrie, la Sala Barbu Știrbei vom avea un spectacol extraordinar cu Oleg Danovski. Urmează ca pe 23, 24 și 25 decembrie să înceapă spectacolele în aer liber pe scena amenajată în fața CJ. Vom primi colindătorii din județul Călărașice vor primi pachete după ce vor evolua pe scenă, iar searane vom bucura de  artiști îndrăgiți.

Pe 31 decembrie încercăm să organizăm anul acesta Revelionul la Călărași. Suntem în parteneriat cu Primăria Călărași, cu CJCC, protoieriile din Călărași, și Palatul Copiilor. Vom avea un foc de artificii care se va afla pe cerul Călărașiului cred că în jurul orei 21, vom vedea ce vor spune autoritățile…a încheiat M. Voivozeanu în cadrul unei conferințe de presă de la sediul PSD Călărași.