Lupșanu. Primarul Câmpulungeanu vrea să construiască o sală de sport. Iată unde…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Lupșanu. Primarul Câmpulungeanu vrea să construiască o sală de sport. Iată unde…

Primarul Ștefan Câmpulungeanu, primar PSD la primul mandat vrea să aibă rezultate în ritmul primarilor performanți din județul Călărași. Principalele priorități în acest mandat le-am orientat către realizarea unui sistem de canalizare care să nu afecteze prin lucrări infrastructura. Intenționez ca în acest mandat să finalizez asfaltarea tuturor străzilor din Lupșanu, Nucetu și Plevna. Toți cetățenii merită a se bucura de infrastructură modernă, pentru că toți sunt contribuabili…

 

Ștefan Câmpulungeanu, primarul com. Lupșanu: În prezent am finalizat operațiunea de ecologizare a localităților. Am adunat gunoaiele aruncate la marginea acestora și am realizat zone pentru platforme unde vrem amplasarea de containere pentru astfel de destinații. Un sprijin real mi-a fost viceprimarul localității dar și majoritatea cetățenilor care au înțeles că numai împreună putem avea localități curate. Un alt proiect important este acela prin care înregistrăm gratuit în cadastru și Cartea funciară suprafețele de teren și imobilele de pe raza localității. Venim în sprijinul persoanelor sărace cu personal calificat și prin expertiza firmei Komora. 

Pentru viitor am identificat două locații unde pot realiza o sală de sport tip. Locația cea mai indicată ar fi în Radu Vodă unde avem un teren de sport de cca. 3000 metri pătrați. Și în Lupșanu ar fi o locație posibilă. Interesează ca viitoarea sală de sport să fie polivalentă cu spații multifuncționale adaptabile oricărei activități sportive dar și sociale. Vreau ca persoanele vârstnice să se bucure de timpul liber și de condițiile pe cere noi le vom oferi pentru un trai mai bun. Amplasamentul îl vom stabili cu consilierii, astfel încât să poată corespunde cerințelor comunității. Important este și accesibilitatea la clădire dar și realizarea unor locuri de parcare…a spus primarul din Lupșanu.

Pe viitor mai analizăm oportunitatea de a realiza un dispensar uman modern pe locația unuia care s-a dezafectat parțial, fiind o clădire improprie. Vreau să realizez acolo cabinete medicale, poate și o farmacie pentru ca cetățenii în vârstă să nu mai fie obligați să plece la oraș pentru un simplu tratament și medicamente. De ce nu am putea realiza și locuință pentru medic, astfel încât să poată fi disponibil în localitate… Prioritățile noastre de urmat sunt orientate către oamenii de lângă noi și nu noi  stabilim singuri prioritățile  ci numai prin consultare publică cu consilierii și cetățenii. Avem câteva sute de chestionare pe care le vom distribui și le vom analiza atent. Stă în puterea și priceperea noastră a celor aleși să facem împreună lucruri bune pentru comunitățile care ne-au ales – a declarat Ștefan Câmpulungeanu, primarul com. Lupșanu.