VIDEO. Ludovic Orban își demonstrează calitățile vocale pe melodia formației Talisman, la…Vâlcelele, de Ziua Fermierului

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru VIDEO. Ludovic Orban își demonstrează calitățile vocale pe melodia formației Talisman, la…Vâlcelele, de Ziua Fermierului

Ieri 09 septembrie 2017 de Ziua com Vâlcelele, care nu întâmplător este și Ziua Fermierului, președintele PNL  Ludovic Orban a avut o baie de mulțime, împreună cu secretarul adjunct al partidului Cristi Barbu, președintele CJ Vasile Iliuță și vicepreședintele PNL Călărași Marian Dinulescu.Orban s-a ținut de cuvânt arătând din nou călărășenilor că locul său de muncă este pe teren, în țară spre deosebire de aleșii PNL, parlamentarii Răducu Filipescu și Cătălin Predoiu care au lipsit…Baia de mulțime (min. 07.15) i-a impresionat plăcut pe liderii PNL, care s-au simțit la sărbătoarea organizată cu pricepere de Primarul Ionel Tatu – ca acasă.

Înconjurat de oamenii ce au votat PNL la Vâlcelele, Orban a urcat pe scenă însoțit de primarul Ionel Tatu și Vasile Iliuță. Orban a preluat microfonul fără să întrerupă melodia trupei de rock Talisman și a continuat, demonstrând că și-a menținut calitățile vocale.

Orban: Am venit pur și simplu la Vâlcelele la Invitația primarului Ionel Tatu dar și la invitația fostuli primar Vasile Iliuță, care acum este președintele Consiliului Județean.Am venit să fiu alături de dvs. într-o zi frumoasă, când v=ați adunat să vă bucurați de Zilele Fermierului…Să vă dea Dumnezeu sănătate, prosperitate, să dea Dumnezeu ca să vă meargă mai bine, și ca în comuna Vâlcelele să curgă lapte și miere.

Vasile Iliuță: Localitatea Vâlcelele înseamnă acasă. Este locul care îmi dă putere să merg mai departe și de care amintirile mă vor lega mereu.
De aici am pornit în drumul spre administrație și spre cetățeni. Azi, de ziua comunei, urez consătenilor mei viață lungă, iar primarului Nelu Tatu o agendă încărcată de obiective în interesul oamenilor locului. Totodată, ne bucurăm de prezența domnului Ludovic Orban, președintele PNL, alături de secretarul general adjunct al partidului. La mulți ani, Vâlcelele!