Lucrările de ”asfaltare” de pe strada Variantă Nord, înfundă cu pietroaie canalizarea terminată acum 2 ani. Primăria Călărași, trezește-te!

5 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Lucrările de ”asfaltare” de pe strada Variantă Nord, înfundă cu pietroaie canalizarea terminată acum 2 ani. Primăria Călărași, trezește-te!

Locatarii de pe strada Variantă Nord intersecție cu strada Dobrogei sunt revoltați despre neglijența cu care se execută lucrările de așa zisă reabilitare a străzii Variantă Nord. Ei arată circulația haotică care le-a afectat locuințele, strada surpată pe care autocamioanele grele o evită intrând pe furiș pe străzile din municipiu. Executanții lucrărilor de reabilitare arată că motivul pentru care au excavat betonul de lângă apropierea cu intersecții străzii Dobrogei este acela că…betonul a fost turrnat peste bolovani, respectiv bucăți sparte de beton, grohotiș amestecat cu moloz. Este clar că s-au executat lucrări de mântuială, pentru a se pune mâna pe bani frumoși…se lasă de înțeles. Haosul și degringolada, unor lucrări nesupravegheate, necontrolate, dar…bine plătite arată ca în fotografii…

Locatarii din zonă arată că lucrările au fost abandonate de vreo 2 luni, iar acum se desfășoară în ritm de melc cu 3-4 salariați. Ei arată că decopertarea străzii a afectat gurile de canalizare, excavate și ele…și că în canalizare au căzut pietroaie foarte mari care cu siguranță le vor infunda. Realitatea arată ca în imaginile video. Lucrarea nu este marcată cu bandă, în groapa adâncă de cca 1 metru excavată putând a se răsturna autovehicule, accidenta persoane. Gurile de canalizare sunt lăsate descoperite. Nimeni de la beneficiarul lucrărilor, respectiv Primăria Călărași nu a fost văzut verificând aceste lucrări. Este o batjocură – spun cetățenii revoltați. Au reparat canalizarea vreo 5 ani au făcut alta, și acum o înfundă cu pietroaie. Pentru asta se fac plăți grase prin programe naționale de dezvoltare locală, iar Primăria acordă alți bani sub formă de ajutoare, firmei care înfundă canalizarea.

Cetățenii sunt revoltați de starea jalnică a străzilor, acesta fiind subiect de discuție sau de înjurat aleșii locali la orice colț de stradă. Unii iau în bășcălie realizările primarului și apreciază că de fapt acestea sunt distrugeri ale minunatului nostru municipiu.