În locul gunoaielor au apărut barăci. Parcarea auto a fost ocupată de corturi. Bâlciul de la Călărași

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru În locul gunoaielor au apărut barăci. Parcarea auto a fost ocupată de corturi. Bâlciul de la Călărași

Administrația Piețelor, Târgurilor și Oboarelor a realizat pentru Tărgul de toamnă o parcare, pe lângă gardul acestuia. A trasat și marcat locurile de parcare pentru ca acestea să fie ocupate de …corturile unor rromi comerciați nomazi cu destinația.. camping. Un miros greu de urină și fecale te întâmpină pe lângă corturile cu pricina și nasul fin constată că nu provine de la WC-ul public, ci de acolo unde tradiția/educația l-a învățat pe rromân să procedeze.

Și intrarea principală din Târg a fost ocupată. O baracă a fost montată taman la intrarea în acesta…comercianții spunând că…este locul lor. Pe străzile adiacente de la intrere/ ieșire din Târg au fost montate…ghivece din beton. Mulți nu înțeleg rostul lor. Gunoaiele de pe zonele verzi au fost ridicate si au sosit corturile.

Bâlci mare pe așa zisele zone verzi pe care executivul Primariei tot promite de câțiva ani că îl va asfalta și va realiza parcări ce vor fi salubrizabile ușor. Dar acestea sunt…doar vorbe. Între a vrea și a face realitatea este ca în fotografii. Așa a întâmpinat municipalitatea comercianții la minunatul eveniment care se vrea a fi numit Târg și nu Bâlci. Deși mulți l-ar numi focar de infecție. Apropos… mai avem DSP în acest oraș? Oare cu ce se ocupă?

 

La intrare în Balci totul se schimbă… amenajările te invita sa le v izitezi …iar produsele să le guști. Calitatea și concurența între comercianți nu se pune în discuție, prețurile fiind de regulă mari, de necomparat cu ceea ce ar trebui să fie. Cu excepții mici, firește…