Locuințele sociale. Nereguli semnalate de Florin Trandafir. Interviu

4 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Locuințele sociale. Nereguli semnalate de Florin Trandafir. Interviu

Florin Trandafir este un călărășean, care de 10 ani a solicitat o locuință socială. Este căsătorit, are 2 copii și efectuează servicii la o bancă din localitate. Trăiește cu cei 2 copii într-o cameră de 11 metri patrați. În cameră nu are loc decât un pat…  Familia și-o întreține cu greutate, iar neregulile semnalate de Florin Trandafir sunt multe. Indiferența autorităților față de unii solicitanți, acordarea preferențială a unor locuințe, amânarea și plimbarea de la un funcționar public la altul al solicitanților sunt câteva aspecte semnalate. Pe larg în interviu.

La finalul interviului Florin Trandafir și alți vecini care au solicitat locuințe sociale au prezentat apartamentul – locuință socială unde nu s-a locuit din 2009 decât…2 luni. Chiriașii au plecat în străinătate, unde s-au stabilit…iar la apartament i-au pus hârtie în geam. Și alți locatari s-au arătat revoltați de situația aceasta. Primăria nu știe ce trebuie făcut în asemenea cazuri?