Liberalul Dinulescu cere împușcarea sau spânzurarea lui Dragnea?

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Liberalul Dinulescu cere împușcarea sau spânzurarea lui Dragnea?

Pentru că s-au uitat prea mult la televizor, la execuțiile ISIS, ce preocupare credeți că au colegii de partid ai vicepreședintelui Consiliului Județean Călărași, celebrul Marian Dinulescu? Firește facebook… Aceștia propun pe pagina de facebook a politicianului Dinulescu, ca Liviu Dragnea să fie împușcat ori spânzurat împreună cu miniștrii lui. Incitarea la fapte cu violență continuă cu cererea interzicerii PSD, apreciindu-se că acesta este partidul crimei organizate, partidul loviturilor de stat, partidul care a devalizat economia, rezervele minerale și energetice ale României. Despre propriul partid, adică despre PNL normal că membrii  acestui așa zis partid nu pot face vreo apreciere negativă…Protestatarii din Piața Prefecturii își dau acum mâna pe pagina lui Dinulescu uitând amănunte despre liderul călărășean.

De exemplu de  numele lui de care se leagă multe speculații vizând risipa banului public prin așa zisul sport călărășean… Afaceri dubioase cu Lemtrans  au fost arătate pe http://semaforulcoruptilor.blogspot.ro/2016/04/fabulos-pe-sestache-marian-tras-o-cu.html?spref=fb  Presa online este plină de informații ca de ex. http://semaforulcoruptilor.blogspot.ro/2016/03/spitalul-in-care-te-imbolnavesti-mai.html?spref=fb

Privind așa numita sponsorizare a sportului… Primăria Călărași și Consiliul județean Călărași au investit anual sume imense în fotbal fără performanță. Peste 90% din finanțarea Dunării Călărași a fost asigurată de la bugetele locale. Fiecare dintre acestea au investit 10 miliarde și jumatate de lei vechi în echipa locală.
Raportul de audit deși a fost îngrijorător privind cheltuirea fondurilor publice după bunul plac, dar… nu s-a luat vreo măsură… Conform Departamentului de Audit al Consiliului Județean Călărași, în cursul anului 2016 Adunarea Generală care este organ de conducere al asociației sportive s-a întrunit într-o singură ședință pentru aprobarea bilanțului contabil pe anul 2015. Probabil s-a spart semințe și s-a jucat cărți până atunci, cunoscute fiind preocupările îndrumătorilor fotbalului călărășean Dinulescu și Ivanciu. Documentul arată: “Consiliul Director nu a avut nicio ședință, deși potrivit statutului ședințele ar fi trebuit realizate o dată pe lună, iar cenzorul nu și-a îndeplinit atribuțiile, nu exista rapoarte ale acestuia cu privire la controlul financiar și intern”.

Auditorii spun că în cadrul asociației se practica “un mod de lucru defectuos cu avansurile de trezorerie acordate personalului. Dispozițiile de plată către casierie erau întocmite pentru eliberarea numerarului nu erau semnate de persoanele responsabile: președinte, contabil, casier, și nu se urmărește justificarea sumelor. Sunt situații în care documentele aduse ca justificare pentru suma cheltuita sunt anterioare datei avansului”. Cu alte cuvinte prea mulți bani au fost risipiți pe diferite chestii@socoteli fără a fi decontați. Și ce dacă…

Aproximativ 50% din sumele achitate furnizorilor, alocate plății salariilor sau pentru avansuri de trezorerie acordate personalului erau plătite în numerar, deși Asociația avea conturi curente deschise la două bănci. Dunărea Călărași evoluează încă în liga a doua. Performanțele sunt doar imaginare, pentru că prin aceasta echipă mulți bani au ajuns la persoane sau pentru alte scopuri decât fotbalul. Șanse ca echipa să se lupte pentru promovare sunt foarte reduse. Asociația Fotbal Club Dunărea 2005 Călărași este o structura sportivă constituită în anul 2005, sub forma unui club sportiv de drept privat. Finanțarea acesteia provine în proporție de peste 90% de la autoritățile locale.

Alte chestii@socoteli sunt scoase la lumină de presă…. ”Liderul PD Calarasi, reprezentat in afaceri de sotie 

Numele liderilor politici nu apar in nici una dintre firmele enumerate mai sus insa, au avut grija sa fie reprezentati de cei mai apropiati membri ai familiilor, copii ori soti. In cele trei societati comerciale enumerate mai sus, vicepresedintele Consiliului Judetean Calarasi, Marian Dinulescu (presedinte al organizatiei judetene PD Calarasi), este reprezentat de sotie, Emilia Dinulescu. Sotia liderului PD este actionara cu 14 procente la Lemtur, cu 10 procente la Curier XXL si cu 15 procente la Megatur Company. La aceasta din urma societate Emilia Dinulescu este si administrator, iar patronul Lemtrans, Constantin Bercaru, este reprezentat in toate cele trei firme de fiica sa, Ana Nicoleta Bercaru.”

Acum,  noua preocupare politică a activiștilor PNL: se cere, spânzurarea lui Dragnea și a miniștrilor. Vă vine să credeți ce propuneri au oamenii ăștia?

Și fostul coleg al lui Dinulescu, alt celebru liberal devenit senator de Călărași protestează la căldură, pe scaunele celebre din parlament dar nu se știe nici el pentru ce… Deși are mai multe plângeri pe la DNA, urmând a se începe cercetarea pentru diferite chestii@ socoteli. Presa a arătat afaceri cu groapa de gunoi ori etajul lipsă al bibliotecii județene. Mulți indică către reparații defectuoase ale drumurilor de către firme de casă. Comportamentul liberalilor este de neînțeles, arată în postările lor utilizatorii facebook. În loc să se uite în oglindă și să accepte ordonanța de guvern care grațieză pe mulți dintre ei pentru abuzurile comise, ei protestează. Altfel își pierd electoratul – se arată în concluzii…