Liberalii adevăraţi nu se lasă. Iliuţă Vasile merge mai departe…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Liberalii adevăraţi nu se lasă. Iliuţă Vasile merge mai departe…

Iliuţă Vasile arată că este un altfel de liberal faţă stereotipul umil/nepriceput/servil  format sub administraţia lui Filipescu. Pe lângă reformarea şi înlocuirea unor liberali şi nu numai, numiţi în Instituţii, fără rost şi unde au demonstrat ineficienţă, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, Iliuţă Vasile, un viitor posibil preşedinte al PNL Călăraşi, partid foarte reprezentativ la nivel naţional, continuă dezbaterile cu toți directorii instituțiilor subordonate Consiliului Județean Călărași.
Întâlnirile  de lucru au ca  scop identificarea imediată a nevoilor fiecărei instituții în parte, astfel încât acestea să poată funcționa corespunzător pentru confortul locuitorilor județului. Ceva normal…spun cei de pe stradă despre care discut vizavi de munca lui Vasile Iliuţă.


Acesta nu stă cu mâinile în sân, şi prin consilierii aleşi cu atenţie a solicitat tuturor prezentarea listelor cu reparațiile curente și schemele de investiții pentru anul 2017. Iliuţă transmite clar la toţi călărăşenii: prioritatea numărul 1 a mandatului său va rămâne sănătatea.
El a cerut tuturor  directorilor unităților spitalicești din judeţul Călăraşi: implicare, seriozitate, profesionalism și un act medical pe măsura așteptărilor. Iliuţă nu este singur în această muncă care este greu de evaluat, el a adunat specialişti din toate domeniile pentru un singur motiv: binele Comunităţii

Vom reveni cu ştiri pe www.atitudineadincalarasi.ro