Lehliu Gară. Un șofer beat și altul fără permis sunt săltați de către polițiști…

7 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Lehliu Gară. Un șofer beat și altul fără permis sunt săltați de către polițiști…
Dosar penal întocmit pentru infracțiuni la regimul rutier
 
La data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 15:45, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au fost sesizați cu privire la faptul că în oraș circulă un autoturism, condus de către o persoană care nu ar avea permis de conducere.
Polițiștii au identificat autoturismul care era staționat, la volanul căreia se afla un bărbat.
Ulterior, în autoturism au mai urcat persoane, un bărbat și o femeie, iar când polițiștii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, șoferul și-a continuat deplasarea, fiind urmărit pe străzile din oraș, până când acesta a pătruns pe un drum agricol, neputând fi imobilizat.
În urma cercetărilor efectuate și cu ajutorul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, Secția 6 Poliție Rurală Ion Roată, a fost identificat conducătorul, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Brănești, județul Ilfov.    
      În urma verificărilor în bazele de date, a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
      În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și se vor continua cercetările cu privire la situația de fapt.
Dosar penal întocmit pentru conducere sub influența alcoolului
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 02:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară și din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat, de 30 de ani.
Întrucât conducătorul autoturismului emana halena alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea unor mostre biologice.
        În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.