Lehliu Gară. Polițiștii se luptă cu braconierii. 30 kg și 19 kg. de pește sunt confiscate…

o lună ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Lehliu Gară. Polițiștii se luptă cu braconierii. 30 kg și 19 kg. de pește sunt confiscate…
Dosare penale întocmite pentru deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui
La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară au depistat, pe o stradă din oraș, un bărbat, de 35 de ani, care deținea pentru comercializare 19,88 kg de pește, din speciile „caras și crap”, fără a avea documente legale, pe care le-ar fi comercializat către diverse persoane.

Cantitatea de pește a fost cântărită și confiscată, urmând a fi predată reprezentanților Direcției Sanitar Veterinare Călărași, în vederea luării măsurilor legale.
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui.  
De asemenea, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 08:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară au depistat, pe o altă stradă din oraș, o femeie, de 32 de ani, care deținea 30,99 kg de pește, din specia „caras”, pe care le-ar fi comercializat pe stradă, fără a avea documente legale.
Cantitatea de pește sus-menționată a fost cântărită și confiscată, urmând a fi predată reprezentanților Direcției Sanitar Veterinare Călărași.
    În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui.