La Spitalul suferinței din Călărași se mai produce un deces. Se vorbește de culpa medicală…

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru La Spitalul suferinței din Călărași se mai produce un deces. Se vorbește de culpa medicală…

În urmă cu cca. 3 luni prof. Puran Petrică, soțul  directoarei de la liceul de Chimie din Călărași, a fost adus la minunata Cameră de gardă de la spitalul foarte bine clasat… căruia i se mai spune și județean. Sub anonimat, cadre medicale din Spital spun că i-ar fi venit rău și medicul de serviciu de la camera de gardă i-ar fi administrat ceva contraindicat…Starea s-a agravat și l-au dus la București unde omul a stat în suferință conectat la aparate… și după 3 luni, a decedat!

Trebuie remarcat străduințele conducerii Consiliului Județean de a aduce medici competenți la Calarasi. Li s-au acordat locuinte de serviciu, li s-a asigurat transport gratis cu un microbuz zilnic la Bucuresti, li s-au acordat stimulente financiare si au salarii frumoase. Despre actul medical este o altă poveste, unii pacienți acuzând pe medici  ba că lucrează bine numai dacă primesc șpagă…ba că își trimit pacienții pe acasă la cabinetele personale…Multe chestii@socoteli în care așteptăm ca noua conducere a Spitalului Județean să se implice. Degeaba dai mâncare bună la pacienți dacă tot 2 în pat îi ții pe anumite secții…și mai ales dacă pe unii medici îi doare la …bască.