La Gara Călărași Sud a venit Moș Gerilă

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru La Gara Călărași Sud a venit Moș Gerilă

Moș Gerilă a plantat într-una din gropile din fața gării din Călărași un brad. Plantarea de succes s-a efectuat acum vreo câteva luni, când o groapă s-a surpat în mijlocul intersecției. Prin groapă apa curge fără contor, că doar pierderile le plătesc călărășenii. Moșul a fost preventiv și a plantat minunatul pom acolo, știind că zona este una care trebuie protejată. Călărășenii se uită și acum la piatra cubică aruncată pe strada Dr Victor Babeș în fața gării, puțin mai încolo … la  vreo 50 metri de bradul plantat în carosabil. Aici o altă minune s-a întâmplat. Conducta de apă reabilitată s-a spart în cursul iernii. Lucrătorii au spus că reparația este provizorie și că vor mai sparge de câteva ori șoseaua, de aia nu o asfaltează definitiv – zice un taximetrist.

Este bine mamă…că avem pietre cu care să ne apărăm de câinii vagabonzi ce mișună pe aici – zice o bătrână, care ne spune că ia zilnic câteva pietre pentru a se apăra de câinii vagabonzi. Acuma nu știm cu ce strategie revoluționară a venit primarul Drăgulin din China… dar ce facem cu intrarea din oraș, de la cel mai important nod feroviar din țară… Sau groapa este noul simbol de pe blazonul minunatului nostru municipiu? – continuă aceasta

P.S. Moș Gerilă este așteptat să planteze un brad și în groapa aia mare din fața frizeriei de pe str Pompieri aproape de str Sloboziei. Lângă o canalizare riști să îți lași roata…cu totul. Dacă nu are timp să-i încredințeze plantarea lui Marius Gavrilă/ Mix Music. Să pună brazi adevărați/ să ne bucurăm cu toții de sărbătorile ce ne împodobesc străzile minunate.