LA DATORIE, ÎN WEEK-END PRELUNGIT

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru LA DATORIE, ÎN WEEK-END PRELUNGIT

Peste 500 de polițiști din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Călărași vor fi la datorie, în acest week-end prelungit, de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare.    

În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie a.c., în județul Călărași sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, precum și parade militare la care se preconizează participarea unui public numeros.

Poliţia Română va acţiona, la nivel naţional, zilnic, cu aproximativ 9.000 de poliţişti şi peste 3.600 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători.

La Călărași vor acționa, zilnic, peste 100 de polițiști, cu aproximativ 60 de autospeciale.

De asemenea, peste 50 de patrule de siguranţă publică, pedestre şi auto, vor acţiona, pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Totodată, structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători, cu precădere pe rutele către municipiile unde vor avea loc manifestările,

precum şi în porturile la Marea Neagră sau pe Dunăre.