La Bâlci, cu…dedicație. Spațiile comerciale se construiesc înainte de concesionarea terenurilor. Călărași, 2017

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru La Bâlci, cu…dedicație. Spațiile comerciale se construiesc înainte de concesionarea terenurilor. Călărași, 2017

Deși nu s-au licitat suprafețele de teren pentru concesionare la Târgul de Toamnă, pe amplasament de acum vreo 10 zile au început construcțiile. Întreprinzători bogați și cu relații pe la Primărie… spun oamenii simpli pe care-i întreb… Lucrătorii, salahori plătoți cu ziua nu șpun pentru cine lucrează. Oamenii din cartier curioși de construcțiile ce ocupă și aleea de acces asfaltată și terenul până la Gardul Cimitirului alăturat înjură. Nu este posibil spun ei…acolo mai erau niște chioșcuri sau tarabe. Erau locații și pentru cei amărâți ca să câștige cinstit o pâine. Acuma a venit Barbu, Dinulescu și Papazi ca să ocupe de 3 ori mai mult ca anul trecut. Probabil vor ocupa și locurile de veci libere din cimitir…să facă și acolo o terasă…spun ei.

Bâlciul ăsta a devenit o afacere de partid care este favorabilă la șmecheri spune sub anonimat un întreprinzător. Nu ai loc de ei. Lor nu le pasă de licitații de reguli, de alții. Ocupă terenul ca și cum ar fi al lor. ..arată omul supărat. Probabil anul ăsta va fi la fel ca anul trecut…sau mai rău, se arată. Atunci am vândut mici la colț, pe strada Variantă, în praf, fară apă sau WC. Nu știu considerentele pentru care unora li se acordă suprafețe mai mari de 3 ori ca ale altora, dar bănuiesc că sunt chestii și socoteli de partid, afaceri de casă…În fiecare an fac asta…dar acum au exagerat, arată un domn interesat de o locație pentru un spațiu comercial.

Nu știm baza legală care a permis construirea începand cu 20 august a unor restaurante ca în fotografie, si mai ales modul de concesionare,am solicitat aceste date Primăriei. Și vom informa cu datele primite de la dlor. Pentru că acesta este rolul presei.

Cititi www.atitudineadincalarasi.ro