Jud. Călărași: CNI începe construcția de baze sportive în localități unde primarii sunt liberali. Iată de ce…

5 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jud. Călărași: CNI începe construcția de baze sportive în localități unde primarii sunt liberali. Iată de ce…

În zadar a încercat președintele PSD Călărași Vasile Iliuță să îl convingă pe Răzvan Burleanu să construiască baze sportive prin CNI pentru primării indiferent de orientarea politică a primarilor…Președintele Federației Române de Fotbal a venit în județul Călărași cu lecția învățată. Vor beneficia de construirea pe banii guvernului de baze sportive tip doar primăriile conduse de liberali marcanți ai județului Călărași, care au avut depuse proiecte pentru construire de baze sportive. Este vorba de primarii Iulian Iacomi din orașul Lehliu-Gară, Stanciu Gabriel din Dragalina,  primarul Dobre Gheorghe din Modelu și primarul Teodor Aniel Nedelcu Pațurcă din Borcea dar și primarul Costinel Milescu din mun.  Oltenița.

Samoilă și Dulce vor să îl convingă pe Burleanu de realizările mărețe de la Stadionul Ion Comșa. DEGEABA…

După ce alaiul de la Consiliul Județean l-a plimbat pe Burleanu pe la Stadionul așa zis județean pe care doresc a-i da o destinație prin promovarea echipei în Liga I, azi 19 feb. Burleanu merge și la Oltenița. Acolo sunt proiecte importante pentru comunitate iar primarul liberal  are nevoie de sprijinul său. 

Speranța accesării fondurilor prin CNI de către PSD moare ultima…

Burleanu a uluit asistența formată din oficialii PSD arătând că va construi 3 baze sportive pentru primarii PNL. De restul nu a pomenit. Burleanu: Încercăm să convingem pe cât posibil reprezentanții tuturor autorităților locale că fotbalul este un fenomen social, iar dacă fotbalul ne asumăm că este un fenomen social cu toate valorile sale sociale și comunitare și astăzi când vorbim despre acest lucru trebuie să înțelegem că nu mai puțin de 300 de mii de români sunt legitimați în toate competițiile fotbalistice din România de aici și această necesitate în ceea ce privește investițiile în infrastructură. Ne bucurăm că după aproximativ 4-5 ani de eforturi, anul acesta Compania Națională de Investiții C.N.I. va reuși să livreze după cum și-a stabilit ca și obiectiv cel puțin 40-50 de baze sportive și ne bucurăm să avem 3 baze sportive în județul Călărași. Acest lucru contează foarte mult pentru că în general fotbalul, mai ales după Revoluție a suferit foarte mult în ceea ce privește investițiile în infrastructură. Este rolul nostru, al FRF să facem tot ceea ce este posibil să inspirăm un număr cât mai mare de copii să joace fotbal.

Avem un buget minunat, redus cu 50%…Care fotbal? Finanțat din împrumuturi bancare?

Pe surse aflăm că FRF susține construirea bazelor sportive prin CNI doar unde există proiecte eligibile depuse de primari. De ce unii primari nu și-au depus astfel de proiecte este întrebarea la care aceștia trebuie să răspundă electoratului…Sau măcar conducerii de partid. Pentru că din păcate doar aceasta este calea pentru ca unii să își dezvolte localitățile…Nu vorbim despre proiecte europene, prin fonduri transfrontaliere pe care doar puțini primari cum ar fi Nicolae Rîjnoveanu caută să le acceseze. Vorbim de proiecte simple, pe care primari cu studii suficiente de maximum 12 clase le pot aborda cu succes.