Jandarmul călărășean Blebea Dănuț a salvat viața unei bătrâne. RESPECT!

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jandarmul călărășean Blebea Dănuț a salvat viața unei bătrâne. RESPECT!
Puțin înainte de ziua sf. Andrei, protectorul românilor, pe data de 26 noiembrie în jurul orei 23, alertat de mirosul de fum greu ce pătrundea în apartament, jandarmul  Carată Lucian a apelat numărul de urgență 112, ştiind că în apartamentul vecin locuieşte o bătrână în vârstă de 76 de ani, care, la acea oră, se afla singură în apartament.
La fața locului a ajuns echipajul condus de căpitanul Blebea Dănuț care a realizat faptul că, dacă nu intervine cât mai rapid, există pericolul de a se produce o deflagrație şi chiar pierderi de vieți omeneşti, şi a luat decizia de a pătrunde în apartament, chiar cu riscul de a-şi pune în pericol propria viață.
A înaintat cu greutate prin fumul dens ce provenea de la o oală uitată pe foc şi a reuşit să o găsească pe bătrână prăbuşită în sufragerie, abia reuşind să mai respire şi fără să se mai poată deplasa. Fără să stea pe gânduri a scos-o pe brațe afară din locuință şi i-a acordat primele îngrijiri, la scurt timp sosind echipajul SMURD.
În jurul acestei fapte bune, cu care jandarmii călărășeni s-au obișnuit nu s-a făcut multă publicitate. Jandarmii călărășeni au fost și rămân mereu aproape de oameni.
Toată stima!