Jandarmii, pompierii și polițiștii călărășeni au adus omagiul lor de Ziua Eroilor la Cimitirul Eroilor împreună cu oficialitățile locale

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jandarmii, pompierii și polițiștii călărășeni au adus omagiul lor de Ziua Eroilor la Cimitirul Eroilor împreună cu oficialitățile locale

Ziua Eroilor a fost marcată ieri de pregătiri specifice, la al căror merit trebuie în primul rând menționată contribuția viceprimarului Dragoș Coman, responsabil de Cimitirele din Călărași. Cu doar 6 lucrători, administratorul Cimitirelor din Călărași Dan Bălăngea a reușit să tundă gazonul plantat în acest an în Cimitirul Central, lângă aleile îngrijite, frumos ornamentate cu flori. Trotuarele văruite și curățate nu sunt singura preocupare pentru că urmează amplasarea de pompe de apă și canalizare după care asfaltarea aleii principale către strada Sloboziei, montarea de bănci – spune administratorul Dan Bălăngea.

Evenimentul a fost apreciat la corecta însemnătate și cinstit, ca de obicei de prefectul județului Călărași George Iacob, împreună cu președintele Consiliului Județean Vasile Iliuță, viceprimarii Dragoș Coman și Viorel Ivanciu, consilieri locali și județeni din partea PSD@ALDE și PNL. A fost prezent și subsecretarul de Stat de la Ministerul Tineretului și sportului, dr. Pandea Ciprian – președintele PSD Călărași, iar formațiunile politice au depus coroane de flori după un frumos moment realizat de copii prin recitarea de versuri.

Militarii în rezervă au fost nelipsiți iar conducerea Jandarmeriei Călărași, ISU, Poliției și SRI au depus coroane de flori, salutând pe ostașii români, eroi ai neamului nostru, care și-au dat viața pentru România.