Jandarmii călărășeni s-au alăturat campaniei “Nu avem sânge!”

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jandarmii călărășeni s-au alăturat campaniei “Nu avem sânge!”

 

                                                                                                                                                                                   

 

Astăzi, 15 iunie a.c., jandarmii călărășeni s-au alăturat campaniei pentru donare de sânge, organizată de către Crucea Roșie Călărași, cu sprijinul Institutului Național de Transfuzie Sanguină.

Acțiunea face parte din campania Nu avem sânge!, un amplu program de donare de sânge care se desfășoară la nivel național, sub egida Crucii Roșii Române.

Campania națională Nu avem sange! are ca scop informarea și conștientizarea cetățenilor cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele românești, creșterea numărului donatorilor de sânge din România și îmbunătățirea stocurilor sanguine naționale.

Jandarmii voluntari din Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași, participă la acțiunile de donare de sânge atât joi 15 iunie a.c., pe platoul din fața Prefecturii Călărași, în centrele mobile de donare sânge, cât și luni 19 iunie a.c.,  la sediul Centrului de Transfuzie Județean Călărași, începând cu ora 08.00. (Str. Bărăganului nr.1, Călărași).

Alături de jandarmi, la această acţiune pot participa toţi călărăşenii care doresc să-şi ajute semenii. 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL JANDARMERIA CĂLĂRAȘI