Jandarmii călărășeni la datorie în acest week-end

1 an ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jandarmii călărășeni la datorie în acest week-end

 

           În acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Călărași, I.S.U. Călărași și Poliția Locală, vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive și cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate.

         Astfel, astăzi, 17 mai, începând cu ora 14.00, în zona Stadionului ,,Vasile Enache” din comuna Modelu, jandarmii călărășeni împreună cu efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a meciului de fotbal dintre echipele ACS Înainte Modelu și FC Rapid București, în cadrul Ligii a 3-a, etapa 29.

În zilele de 18 și 19 mai vor fi asigurate măsurile de ordine publică la evenimentele organizate de către autoritățile locale cadrul mainfestărilor cultural-artistice intitulate ,, Zilele Comunei Modelu”.

         Tot în acest week-end, în perioada 17-19 mai, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice desfășurate în municipiul Călărași, în cadrul Festivalului Concurs Național de Interpretare a Muzicii Ușoare Românești ”Flori de Mai”.

De asemenea, jandarmii călărășeni vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului AgriPlanta – RomAgroTec – expoziție agricolă, organizat în localitatea Fundulea, în perioada 16-19 mai.

         Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea climatului de ordine și siguranță publică corespunzător, precum și prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice.

         Jandarmeria Călărași recomandă celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, reamintind faptul că nu vor fi tolerate fapte care aduc atingere ordinii publice și siguranței cetățeanului.

 

 

    COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL