JANDARMII CĂLĂRĂȘENI LA DATORIE

2 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru JANDARMII CĂLĂRĂȘENI LA DATORIE

BULETIN INFORMATIV                                                                             

                                                                                                                           

           Călăraşi, 14.08.2018

                                                

              În perioada 15-19.08. a.c.,efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în cooperare cu lucrători din celelate structuri ale Ministerului Afacerilor și Internelor, vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate, astfel:

         – în data de 15.08. a.c.,începând cu orele 08.30,  jandarmii călărășeni vor asigura măsurile de ordine publică și protecția participanților în Parcul Central din Municipiul Călărași cu ocazia manifestărilor organizate  pentru sărbătorirea ,,Zilei Marinei Române” și vor fi prezenți în zona lăcașurilor de cult cu ocazia sărbătoririi,, Adormirii Maicii Domnului”. De asemenea, începând cu ora 17.30,  efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași vor fi prezente și vor gestiona măsurile de ordine publică cu prilejul desfășurării a două meciuri de fotbal din Cupa României dintre echipele ACS Înainte Modelu și Axiopoli Cernavodă desfășurat pe stadionul Vasile Enache, localitatea Modelu, respectiv ASFC Agricola Borcea și ACSM Oltenița desfășurat pe stadionul din localitatea Borcea.

         Seara zilei de 15 .08.2018 îi găsește pe jandarmii călărășeni tot în slujba cetățenilor, asigurând măsurile de ordine publică la evenimentul cultural-artistic Festivalul Internațional de Folclor ,, Hora Mare”;

         – în zilele de 18 și 19.08 a.c., oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la evenimentele  cultural-artistice cu ocazia sărbătoririi ,,Zilelor comunelor Borcea , Roseți și Perișoru”.

         Jandarmeria Călărași recomandă celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare.