Jandarmeria Română angajează 700 jandarmi fără vreo pregătire de specialitate…

2 luni ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jandarmeria Română angajează 700 jandarmi fără vreo pregătire de specialitate…

Jandarmeria Română a anunțat că a scos la concurs 700 de locuri de muncă. De pe data de 22 septembrie, unitățile de jandarmi din toată țara, care oferă posturi, dau startul înscrierilor online.

Pentru a rezolva problema personalului scăzut, Jandarmeria Română dă spre concurs 521 de posturi de subofițeri, 49 de posturi de ofițeri și 130 de posturi de personal contractual. În intervalul 22 septembrie- 01 octombrie 2021, înscrierile se vor face online, la unitățile de jandarmi din toată țara care oferă posturi spre concurs.

Fiecare inspectorat de jandarmi județean va publica pe paginile de internet care vor fi posturile disponibile scoase spre concurs, dar și calendarul tuturor pașilor care trebuie să fie parcurși de dinaintea începerii concursurilor.

Cu alte cuvinte… cine vrea să ocupe unul din cele 700 de posturi oferite spre concurs prin angajare directă din sursă externă va intra pagina online a inspectoratului de jandarmi județean pe care-l dorește și va începe să completeze cererile necesare, pe care le va trimite, ulterior, pe o adresă de e-mail specificată.
Mai multe lămuriri cu privire la posturile actuale se găsesc, pe site-urile inspectoratelor de jandarmi județene.