Jandarmeria Călărași va avea un alt prim adjunct. Colonelul Mihai Ionel s-a pensionat…

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jandarmeria Călărași va avea un alt prim adjunct. Colonelul Mihai Ionel s-a pensionat…

 

  

Ședință festivă la sediul Jandarmeriei Călărași

         Astăzi, 29 noiembrie a.c., într-un cadru festiv, domnul colonel Ion ANGHEL, împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, a dat citire ordinelor prin care cadre ale inspectoratului au fost recompensate cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie.

Cu această ocazie, trei subofițeri au fost înaintați în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim.

20161129_120928

Totodată, s-a dat citire și ordinelor de trecere în rezervă a domnului colonel Ionel MIHAI și a domnului locotenent colonel Vasile DESPA. Cei doi ofițeri au ajuns, după o activitate meritorie desfășurată în domeniul ordinii și siguranței publice, la momentul pensionării.

20161129_123438

În cadrul festivității, domnul colonel Ion ANGHEL, a conferit celor doi ofițeri ajunși astăzi la momentul culminant al carierei lor, Plachete și diplome de onoare pentru întreaga activitate desfășurată în slujba siguranței publice și a cetățeanului, însoțite de urări de sănătate și pensie îndelungată.

Cadrele unității, mulțumesc celor doi ofițeri pentru sprijinul acordat de-a lungul carierei și le doresc multă sănătate și La mulți ani!

 

      COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL