Jandarmeria Călărași are un nou prim adjunct: maior Gheorghe Cristian…

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jandarmeria Călărași are un nou prim adjunct: maior Gheorghe Cristian…

Jandarmeria Călărași are prim-adjunct tot un …călărășean. După ocuparea prin concurs a funcției de inspector șef de către călărășeanul Marcu Ionel , Jandarmeria Călărași are prim – adjunct tot un călărășean.

Funcția de prim adjunct a inspectorului șef din Jandarmeria Călărași a fost ocupată ieri prin concurs de maiorul Gheorghe Cristian. Funcția a rămas vacantă după pensionarea la cerere a col. Mihai Ionel și a fost ocupată prin împuternicire de col. Gănciulescu Virgil. La concurs au mai participat col. Gănciulescu Virgil și col. Antonaru Mareș. Gheorghe Cristian a câștigat detașat, obținînd cea mai mare notă la concurs.

Maiorul Cristian Gheorghe  este născut în Călărași la 19 iunie 1982. Începând cu 01.08.2005 a fost comandant de pluton la Detașamentul 1 de jandarmi mobil din Călărași efectuând misiuni de ordine publică, respectiv misiuni de intervenție pentru restabilirea ordinii publice. Din 2008 și până ieri acesta a ocupat funcția de comandant al acestui detașament, participând sau comandând majoritatea misiunilor privind asigurarea ordinii publice la manifestații sportive, religioase, cultural-artistice, deszăpeziri, inundații, misiuni cu DIICOT  și descinderi sau misiuni de tot felul executate de Jandarmeria Română.

Gheorghe Cristian a absolvit bacalaureatul  în Călărași, în 2001 la Colegiul Național ”Barbu Știrbei”, *filolologie/limbi străine. Apoi a absolvit cu diplomă de jurist și ofițer de jandarmi, Academia de Poliție, ”Alexandru Ioan Cuza” – secția de jandarmi. În 2009 a absolvit un master în specializarea management la Facultatea de Management din Brașov. Noul prim adjunct este absolvent a mai multe cursuri de intervenție profesională, efectuate cu specialiști din Jandarmeria Franceză și carabinierii din Italia, obținând brevete de tehnician, de monitor, instructor în intervenții profesionale, din Cv-ul acestuia rezultând că deține aptitudini puternice de comunicare și de culegere de date și informații. Tot din CV rezultă că este o persoană corectă în relațiile familiale, cu un comportament civilizat în societate,  cu o capacitate puternică de socializare și relaționare cu diverse categorii de persoane. Unul dintre lucrurile remarcate ușor la noul prim adjunct este acela că gestionează cu ușurință situațiile complexe neprevăzute. Toate acestea,  și mai ales pregătirea profesională  l-au promovat prin câștigarea concursului, ieri 29 noiembrie 2017.

Să îl felicităm, și să-i dorim o carieră frumoasă, efectuată în continuare cu dăruire și profesionalism, în slujba comunității noastre!