Jandarmeria Călărași își ia rămas bun de la Lucian Chirea. Un om care a slujit patria cu credință și care merită respectul comunității..

7 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jandarmeria Călărași își ia rămas bun de la Lucian Chirea. Un om care a slujit patria cu credință și care merită respectul comunității..

Despre Lucian Chirea mulți călărășeni pot vorbi, pentru că acest om a fost printre oameni și de ajutor acestora. A fost un jandarm într-un cuvânt spun colegii, cei apropiați care îl cunosc pe Chirea din anii 2000, atunci  de când a îmbrățișat cariera de jandarm. Un foarte bun familist, tatăl a 2 băieți de 16 ani, cu care se mândrea și cărora le-a acordat o educație aleasă.

Un om care a suferit pentru familie și care a  fost mereu receptiv și în ajutorul oamenilor de lângă el. Meseria de jandarm nu este ușoară, ea implică multe privațiuni, pe care puțini le cunosc. Naveta la distanțe mari, patrulări zilnice de zeci sau sute de kilometri, pânde, urmăriri ale infractorilor în condiții meteo nefavorabile deseori. Nu poți fi iubit ca om al legii de către cei care terfelesc legea. Lucian Chirea va rămâne pentru colegi și pentru călărășeni un model. Un om care a respectat legea, un om care  și-a educat copiii să o respecte. Un om pentru care ținuta militară ireproșabilă și comportamentul impuneau respect. Un  jandarm aproape de oameni. Un om educat, care a respectat oamenii, familia și care merită respectul și amintirea sa. Lucian Chirea. Dumnezeu să te odihnească!