Jandarmeria Călărași face precizări privind admiterea în Școlile Militare de subofițeri

6 ani ago Pîrloagă Marian Comentariile sunt închise pentru Jandarmeria Călărași face precizări privind admiterea în Școlile Militare de subofițeri

Admitere școli militare de subofițeri

În anul școlar 2017-2018, sesiunea de admitere ianuarie 2018, Jandarmeria Română recrutează candidați pentru școlile militare de subofițeri de jandarmi, după cum urmează:
– pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Drăgășani – 350 de locuri, din care 3 locuri pentru romi și 2 locuri pentru alte minorități;
– pentru Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Petru Rareș din Fălticeni – 350 de locuri, din care 3 locuri pentru romi și 2 locuri pentru alte minorități.
Cererile-tip de înscriere se depun de către candidați personal, la structura de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, până la data de 05.12.2017.
Tematica și bibliografia de concurs, cât și planificarea probelor de concurs sunt afișate pe site-urile oficiale ale celor două unități de învățământ.
În vederea demarării demersurilor pentru întocmirea dosarelor de candidat, persoanele interesate pot lua legătura cu compartimentul de resurse umane al IJJ Călărași, pentru luare în evidență și alte precizări suplimentare.
Modalitățile de contact sunt afișate pe site-ul oficial al Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași la secțiunea Carieră.
În vederea unei informări directe și transparente a cetățenilor, în ziua de 12 noiembrie, în județul Călărași a fost prezentă o autospecială a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, inscripționată cu mesaje în scopul atragerii unui număr cât mai mare de potențiali candidați.
Împreună cu lucrători din cadrul biroului de resurse umane al IJJ Călărași, caravana constituită a purtat discuții și a împărțit flyere cetățenilor din Municipiul Călărași și localitățile Ștefan-Vodă, Perișoru și Ștefan cel Mare.